Описание
  Average: 4 (3 votes)

  Скрин с чекмеджета от масив

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание скрин с чекмеджета, който е едно от най-добрите решения на пазара. Той не само ще ви очарова със своето стилно излъчване, но ще удовлетвори очакванията на всеки собственик по отношение на практичност и високо качество. Всеки ценител на естествените материали, дизайнерската изработка и уникалното излъчване ще се чувства горд с избора си.

  Ако желаете да внесете класа и аристократичност в дома си, несъмнено този модел на скрин с чекмеджета ще се превърне в любимата ви мебел. Той е особено функционален заради множеството чекмеджета, отличното разпределение, поради което би могъл да побере доста вещи, които търсят своето място. Изключителният комфорт при употреба е сериозно негово предимство.

   

  Показаният скрин с чекмеджета се вписва лесно във всеки интериор, като мебели в класически стил или шаби шик или винтидж. Можете да го комбинирате с мебели със състарен финиш в бяло или златно, и да придадете на дома си уникално ретро очарование.

  Когато става дума за изработка на мебел от масивна дървесина, крайният резултат не би могъл да се сравнява по никакви критерии с повечето ПДЧ и МДФ продукти, които се предлагат в търговската мрежа. За тази мебел това важи с двойна сила.  Изложеният скрин с чекмеджета може да се произведе от бук, череша, дъб или липа.

  Цвета може да посочите от менюто на сайта „Цветове“—подберете го според вашите предпочитания и останалата атмосфера в жилището ви. Бихте могли да поръчате модела от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина. Чекмеджето в горната му част имитира две отделни, но съществува възможност да бъде произведен и с две малки чекмеджета.

   

  Неслучайно този скрин с чекмеджета (Реф. 3075) е особено привлекателен за клиентите ни. Той има неповторимо присъствие в луксозни частни жилища или квартири под наем за почивка.

  Красивите форми на този скрин с чекмеджета са очевидни, но не на последно място от значение е и лесната поддръжка, дълготрайната употреба без никакви повреди, здравата конструкция и солидният модел.

  Той се изготвя в нашите цехове със следните стандартни размери: 963/520/370. Ако имате различни желания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Размери
  Запитване