Описание
  Average: 4.3 (9 votes)

  Ретро шкаф библиотека

  Представяме ви модел на мебелна фабрика „Еврика“, който е подходящ за всяка всекидневна. Един шкаф библиотека, който ще ви очарова със своето стилно излъчване. Със своя класически дизайн, този продукт ще удовлетвори изискванията на всеки собственик, който цени високото качество и естествените материали.

  Ако желаете да внесете изисканост и класа в дома си, несъмнено ще се спрете на този шкаф библиотека, който не само изглежда добре, но е изключително функционален. Тази мебел е подходяща не само, за да побере голяма колекция от книги, но също така може да послужи и за изложбена витрина на книгите ви. Вписва се перфектно във всеки интериор, но е най-подходяща за класическо обзавеждане. На него може да заложите, ако сте се спрели и на по-авангардни решения и предпочитате да избягате от традиционния дизайн на този вид мебели.

   

  Моделът се изработва от фабрика Еврика със следните стандартни размери: 1913/1800/480. Ако имате различни предпочитания, може да бъде направен и по ваши размери, като моделът ще бъде съобразен изцяло с желанията на клиента.

  Един шкаф библиотека винаги впечатлява със своето присъствие, а освен това изглежда добре във всяка стая, в която решите да го сложите, тъй като може да бъде използван за всичко.

  Моделът шкаф библиотека (Реф 3074) може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Можете да го поръчате в комбинация от масивна дървесина и плоскости с естествен фурнир, или изцяло от масивна дървесина. Цвета може да изберете от менюто на сайта „Цветове“ — имате възможност да избирате между 18 различни цвята.

   

  Този модел има редица други предимства. Освен горна част от рафтове, подходящи за съхранение на книги, долната част разполага със специално изработени два шкафа и две чекмеджета, подходящ да поберат всички дреболии, които се чудите къде да приберете. Това превръща показаният шкаф библиотека в един от най-продаваните ни продукти от каталога.

  Чуждестранните потребители, предимно клиентите ни от Франция, го намират за изключително привлекателен и функционален. Освен това моделът е подходящ не само за дома. Може да намери място във всяка книжарница или обществена читалня, а също така и в обществени институции–университети, детски градини, ясли и други.

  Размери
  Запитване