Описание
  Average: 3.6 (3 votes)

  Шкаф за коридор от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика“ представя на вашето внимание модела шкаф коридор, подходящ за класически интериор. Моделът е функционален и се характеризира с редица предимства — изработен е от солидна дървесина – дъб, бук, череша или липа, разполага с две чекмеджета, за дребни вещи, а плотът успешно може да се използва като поставка за телефон или за разполагането на вази, сувенири или други предмети, които да красят дома ви.

  С изчистени линии, геометрични форми и семпъл дизайн, този шкаф коридор се вписва идеално в Той се вписва перфектно във всеки интериор, но определено може да се превърне в акцент още с влизането от вратата. На фона на едно класическо обзавеждане, той ще се превърне в идеалната мебел, подходяща за съхранение на всичко необходимо във вашето антре или коридор.

   

  Заради семплия си дизайн, моделът е подходящ за всеки дом и намира място във всяко жилище. Цветово се съчетава лесно с останалата атмосфера в апартамента заради натуралната палитра от багри, които идват директно от природата. Показаният продукт се произвежда в комбинация от масивна дървесина и фурнировани плоскости, но може да бъде изработен и изцяло от масивна дървесина. Предлагаме този шкаф коридор в три варианта – от бук, череша, дъб или липа.

  На който и да се спрете, ще се убедите във високото качество и издръжливостта му. Почистването е лесно, изложеният шкаф коридор не изисква непрекъснати грижи, а в същото време ще ви служи вярно с течение на годините. Неговите врати са тежки и стабилни, но плавни при отваряне и затваряне. При употребата на шкафа няма да останете разочаровани, нито ще ви се наложи скорошна подмяна или ремонт, както често се случва при масово продаваните МДФ и ПДЧ мебели.

   

  Чекмеджето в горната част на този шкаф коридор имитира две отделни, но при желание от страна на потребителя, може да се изработи и с две чекмеджета.

  Моделът се изготвя в нашите цехове със следните стандартни размери: 1020/1040/380. Ако имате различни предпочитания, може да бъде направен и по ваши размери.

  Функционалността на този солиден и достъпен като цена шкаф коридор е неповторима, в което ще се убедите и сами, ако посетите шоурума ни.

  Размери
  Запитване