Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Италиански луксозен шкаф

  Представяме на вниманието ви шкаф „Орхидея“—един продукт с изключителни качества, изработен специално за ценители от фабрика Еврика.

  Този модел се вписва прекрасно в интериора на виенските салони, но не подценявайте качествата му. Изработен от масивна дървесина, той е достатъчно надежден и солиден, за да издържи във времето. Освен това благородната дървесина, от която се изработва—бук, дъб, череша и липа, гарантират, че той ще издържи дълги години и ще се запази изключително красив и изящен.

  Можете да поръчате този модел на фабрика Еврика с размери 1065/900/480, като работим и с размери на клиента. Шкафът се предлага както с лакирано покритие в естествения цвят на дървото, така и с цветове по ваш вкус—можете да ги разгледате на менюто „Цветове“ на сайта.

   

  Моделът се изработва в комбинация масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. В същото време, ако клиентите ни предпочитат, може да се изработи и изцяло от масив. Дизайнът е семпъл, ненатрапчив—този модел шкаф се изработва с геометрични форми и единствено дъгата в долната част на шкафа, в комбинация с изящно моделираните крачета му придава този старомоден вид. Изящните линии на модела са допълнени от дръжките на вратичките и чекмеджетата, също решени в златно и с ретро визия. Моделът би стоял великолепно, както във всекидневна във виенски стил, така и сред барокова трапезария.

  Този модел шкаф се предлага и във вариант със състарен финиш, като образец можете да видите в галерията по-горе. Съчетава се идеално с всички останали мебели от серията „Орхидея“.

   

  Това е един от най-продаваните модели на фабрика „Еврика“ не само в България, но и в чужбина. Гордост за всеки наш клиент е да постави тази красива мебел в дома си, поради което сме произвели хиляди бройки от нея. Този шкаф може да се използва в почти всяка стая от дома—спалнята, коридора, трапезарията или всекидневната. Но неговите качества го правят толкова популярен, че той намира място дори в частните салони на изисканите ресторанти и кафенета.

  Можете да го използвате също така при обзавеждането на бутикови апартаменти в почивни комплекси, а също и в търговски центрове. Собствениците на всеки изискан магазин биха се гордели подобна мебел да краси техните помещения—независимо дали е магазин за сувенири или бижута. 

  Размери
  Запитване