Описание
  Average: 3.6 (14 votes)

  Италианска луксозна витрина

  Запазената марка на мебелна фабрика „Еврика” е елегантният комплект "Орхидея"—единство от красив дизайн, безупречна изработка и изключителна надеждност. Част от него е и предлаганата витрина — особено популярна сред клиентите ни. Хиляди бройки от нея са намерили място в домовете на ценители в България и чужбина

  Моделът е с размери 1065/2000/430 и може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Характерна е с изящните линии на ретро мебелите, остъкление на стените и вратичките. В него са подредени широки рафтове, а под тях е разположено голямо чекмедже. Красотата на продукта се подчертава с всяка извивка и умело подбран обков в ретро стил.

   

  Тази витрина има място във всеки класически интериор, независимо дали става въпрос за хола на дома или просторната трапезария. В нея ще наредете красивите си сервизи и скъпи прибори, така че да се почувствате обитатели на разкошен дом от една отминала епоха.

  Моделът е толкова елегантен, че има място в обзавеждането на заведения от висок клас. Той ще озари с блясък всяко помещение, но и е много практичен и със сигурност—ще служи вярно в продължение на години. Безценно негово качество е непреходната му красота. Времето ще предаде изискана патина, а дизайнът на практика никога няма да излезе от мода.

   

  Цветът на продукта може да изберете от менюто "Цветове" на фирмения ни сайт. По илюстрациите може да се ориентирате колко важно е да подберете подходящия нюанс. Вижда се как боядисана в различен цвят, една и съща мебел изглежда толкова различна. Кафявото е изборът на традиционалистите. Всеки по-тъмен нюанс прибавя достолепие, а светлата гама подсилва фините линии и блясъка на тази витрина.

  Моделът се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. За най-взискателните ни клиенти предлаганата витрина може да се произведе и изцяло от масив.

  Освен всички изброени по-горе предимства, тази мебел има и още едно—можете да я комбинирате с оригиналните мебели от серията „Орхидея“, които произвежда фабрика Еврика. Така ще разполагате с един уникален интериор в дома, а освен това и с великолепни и качествени мебели, които да красят всички помещения в жилището ви.

  Размери
  Запитване