Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Малък шкаф за бижута

  В богатия каталог на мебелна фабрика „Еврика” ще намерите и луксозни решения, специално изработени за дамите и нуждите им в интериора. Всяка добра домакиня ще оцени не само красивият ансамбъл от холови мебели или ефектна кухня, но и възможността да разполага със собствено местенце, в което да подреди безценните си лични аксесоари. Точно такъв тип мебел е и предлаганият шкаф за бижута — образцово съчетание от елегантност, високо качество на изработката и практичност.

  Моделът е с размери 410/700/310 и е с много красив дизайн — нежни симетрични линии, правоъгълен плот, под който има празно пространство, в което може да подредите книги или козметика. Следват три чекмедженца с необичайна, но много ефектна форма. Цялата конструкция лежи върху тънки крачета — предните, от които са украсени с изящна резба като на ретро мебел. Дизайнерите не са пропуснали да улеснят клиентките ни с малък издърпващ се плот над чекмеджетата за още по-голяма функционалност. Така се сдобивате с мебел „2 в 1” — шкафче и масичка.

   

  Това е шкаф за бижута, но със сигурност практичните ни клиентки ще открият десетки начин да го превърнат в елегантно допълнение на всяко от помещенията на дома си. Лесно може да се превърне в красиво нощно шкафче в спалнята - на практика в него може да се побере всичко, което намирате в стандартните. Може да допълни съвсем естествено класическите мебели в интериора на хола си и дори да го ползвате в масичка за кафе. Стои перфектно дори в тесния коридор, където вместо шкаф за бижута играе ролята на масичка за телефон.

  Произвежда се от бук, череша, дъб или липа. За ценителите на най-високо качество предлагаме да я изработим изцяло от масив, но може да изберете и комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Самият шкаф е истинско бижу и можете да бъдете сигурни, че в него прекрасните ви ювелирни украшения само ще блестят по-силно. Освен това е солиден и не е нужно да се притеснявате, че някой може да го изнесе от дома ви лесно.

  Това прекрасно интериорно бижу може да бъде в цвят, който да изберете от менюто на фирмения ни сайт. Всеки избор на нюанс подхожда на шкаф за бижута, стига да е съобразен вътрешния дизайн на дома ви.

  Размери
  Запитване