Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Шкаф за трапезария от масивно дърво

  Красив шкаф за трапезария с размери 1800/1060/445 е великолепно допълнение към интериора на всеки изискан дом. Луксозното решение на фабрика „Еврика” впечатлява не просто с размери, а и с изкусен дизайн.

  Моделът има правоъгълен плот, под който са разположени три чекмеджета. Рафтовете на шкафа са скрити зад две големи врати. Релефната украса много внимателно щрихира всеки отделен елемент, а умело избрания обков подчертава елегантността и ретро внушението му.

  Луксозният шкаф за трапезария се изработва висококачествена дървесина на бук, череша, дъб или липа. Да притежаваш подобен продукт, предполага да имаш разкошен дом с големи стаи, но не значи, че собствениците на малки жилище не заслужават и не могат да си позволят подобен разкош. По тази причина мебелна фабрика „Еврика” го произвежда както от масив, така и в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  Тази великолепна мебел е част е от комплект включващ и витрина — Реф. 3064, което значително облекчава избора и търсенето на подходяща модели, за да се изгради стиловото единство в интериора на трапезарията. Това, естествено, ще бъде оценено и от собствениците на хотели и ресторанти с престижна клиентела, които искат да предложат на гостите си не само най-доброто обслужване, но и елегантна и аристократична обстановка. Масивната мебел подхожда идеално на ренесансов интериор, както и на далеч по-взискателния бароков стил. А ако искате да накарате гостите си да се чувстват като истински аристократи, добавете към този шкаф за трапезария и витрина бюфет — реф 3022. Вашите посетители ще се почувстват наистина като на кралско угощение.

   

  За да получите перфектния шкаф за трапезария, може да използвате и собствения си усет за красота. Изборът на цвят е изцяло ваши ръце и може да го направите в едноименното меню на сайта ни. Там може да изберете от богатия колорит, който предлага предприятието ни.

  Няма грешен избор. Просто се съобразявате с вътрешния дизайн на дома ви и големината на помещението. Тъмните цветове подчертават аристократизма на модела и достолепието му, а светлата гама придава блясък и тържественост в атмосферата. Най-популярни са кафявите нюанси, не само защото са класически избор, а и защото внасят уют и топлина в помещението, в което ще поставите шкаф за трапезария.

  Размери
  Запитване