Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Луксозен шкаф за бутилки

  В дома на всеки, който цени луксозното производство не само на фабрика „Еврика”, но и високото качество във всеки аспект на ежедневието си, ще се натъкнете на много красота, стил и интересни мебели.

  Подобни хора знаят как да внесат стил и класа във всичко, дори и по начина, по който се готвят да посрещат гости. Клиентите ни с възможности, които са привързани към дома си, ще ви посрещнат не само с гурме кухня, но и с изискани питиета от колекция, вещо подредена в шкаф за бутилки.

  Тази уникална мебел, наше производство е с размери 1500/1800/445. Размерите й в комбинация с прецизни линии, фина релефна украса и огледалата създават единство, което впечатлява дори най-взискателните потребители на продукцията ни.

   

  Късметлиите с великолепна извънградска къща няма да пропуснат да обзаведат дома си с шкаф за бутилки, но това се отнася и за заведенията и хотелите с отбрани гости и висококвалифициран персонал. Тази красива мебел е и много практична и удобна за използване, особено в специализираните енотеки, където е въпрос на престиж да разполагаш с подобно бижу, което да краси помещението.

  Като добавка към това, предлагаме и улеснение за тези, чиято отговорност е останалото обзавеждане. Моделът е в комплект с трапезен шкаф - Реф. 3065, който не само е стилово еднакъв, но също толкова полезна и изискана мебел. Ако разполагате с голяма трапезария и искате да придадете пълнота на помещението, използвайте и шкаф за ъгъл – Реф. 3118, за да допълните интериора. Добавете и комплект за или трапезария - Реф 8018 и имате идеалната аристократична трапезария, в която да посрещнете вашите гости.

   

  Изработваме този наистина перфектен шкаф за бутилки от бук, череша, дъб или липа. В зависимост от концепцията на вътрешния ви дизайн може да изберете подходящият цвят за него от менюто "Цветове" на фирмения ни сайт. Следвайте правилото, че всеки тъмен нюанс подсилва авторитетната му осанка и внушава аристократизъм. Светлата гама също не е за пренебрегване. В комбинация с лъскавите огледала се получава светлина, която озарява с блясък цялото помещение и го прави визуално по-голямо.

  Моделът се изработва в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните ни клиенти обаче предпочитат шкаф за бутилки направен изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване