Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Луксозна кухненска витрина

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с производството на луксозни решения за обзавеждане за всяко помещение в дома. Ценителите на високия стил и безкомпромисното качество отдавна са одобрили продуктите от каталога ни, в който достойно място заема моделът кухненска витрина — един от най-предпочитаните ни модели.

  Тя е с размери 800/2180/505 и се изработва от бук, череша, дъб или липа. Формално се разделя на две части. Горната, която е по-голяма е с огледални стени и вратичка. Таванът й е стилизиран осмоъгълник, с фин контур резба. Долната е заета с шкаф с плътна вратичка, а пространството между двете е заето с удобно чекмедже. Стилният обков обогатява красотата на модела и внушението за ретро стил.

   

  Всяка домакиня с удоволствие би се обзавела с подобна кухненска витрина в трапезарията, защото тя не заема мястото на познатите ниски шкафове, но е много удобна и в нея може да бъде подреден целия асортимент от прибори и съдове за готвене и сервиз. Моделът е много подходящ за трапезарии в стил Art Nouveau, викториански стил, арт деко и Ренесанс. Също така е подходяща за класическия френски провансалски шик — неслучайно е и сред най-популярните ни модели за Франция.

  Моделът е толкова елегантен, че би намерил място и във всеки хол с класически интериор. Специално тази кухненска витрина на „Еврика” е в комплект с витрина, която има и по-големи размери — Реф. 3062, нисък шкаф — Реф. 3060, маса, столове и други. Това облекчава значително задачата с цялостното обзавеждане на дома и категорично гарантира стиловото единство на мебелите в трапезарията. Което е важно не само от гледна точка на стила, но и заради факта, че там ще се храните.

   

  Кухненска витрина се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но за тези от вас, които държат на безукорното качество предлагаме и изцяло от масив. Свободни сте да изберете и цветът, в който да бъде произведена тя. Традиционните кафяви нюанси се предпочитат, ако иска да се внуши топлина и домашен уют. По-артистичните и дори романтични натури биха избрали по-светли нюанси и дори бяло. Това е нестандартно, но не непрактично решение. Предлаганата кухненска витрина се поддържа сравнително лесно и със сигурност никога няма да изглежда демоде. 

  Размери
  Запитване