Описание
  Average: 4.5 (3 votes)

  Луксозен бюфет

  Лукс! Тази мебел може да се опише само с една дума. Фабрика „Еврика” с удоволствие ви представя бюфет, който е не просто полезно и надеждно приложение към интериора, но ще внесе стил и красота, каквито имат само луксозните изделия.

  Моделът се изработва от бук, череша, дъб или липа и размерите му (1160/2180/505) са такива, че е помислено не само за ефектния му външен вид, но и да пести жилищно пространство.

  Предлаганият бюфет има класическа конструкция, която формално се дели на две части от две чекмеджета. Страничните стени и вратичките на горния шкаф са покрити с огледала, които ще отразяват блясъка от осветителните тела в помещението. Долната част е с по-малки размери и плътни дървени вратички. Моделът е щрихиран с много деликатна резба по линиите, а целият естетичен вид се оформя от умело подбран обков.

   

  Дизайнът му го прави особено подходящ за интериори в класически и бароков стил. Освен това със своята солидност е идеален и за непреходния викториански стил, а също така и за неокласицизма, който последно време е най-новия хит в интериорите.

  Той е един от най-продаваните ни модели, независимо дали е изработен изцяло от масив или от комбинация–масив и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

  Предпочитат го за обзавеждане на холове в класически стил или почитатели на мебели в ретро стил. За клиентите ни, които се търсят подобно обзавеждане ще предложим целият комплект, в когото се включва и самия бюфет. Там ще намерите витрина с по-малки размери — Реф. 3063, нея можем за изработим и ъглова), нисък шкаф — Реф. 3060, маса, столове и т.н.

   

  Подходящ е не само за жилища, но и за хотели и ресторанти с наистина отбрана клиентела. Избирайки комплект, в който се включва този бюфет, ще внесете истинска класа и блясък в заведението си.

  Ако сте останали впечатлени от този толкова красив модел, ще ви предложим участие в изработката му. Вашата работа е да изберете подходящия цвят или комбинация, която да допълни прекрасния дизайнерски проект. По илюстрациите може да се ориентирате колко е различен става един и същ бюфет, боядисан в различен колорит. Кафявото е класически избор–подчертава аристократичната линия на обекта, бялото и позлатения финиш пък превръщат продукта в изключително артистично решение.

  Размери
  Запитване