Описание
  Average: 4.3 (7 votes)

  Ретро комод шкаф

  Комод шкаф, производство на мебелна фабрика „Еврика”, е продукт от каталога ни, който прави впечатление не само с луксозно производство, но и с изключителен дизайн.

  Специалистите в предприятието ни са акцентирали върху всеки един отделен елемент, и то—без да използват сложна украса, за да създадат тази красива мебел. Моделът е идеален за хора с безупречен вкус и стои на прекрасно в класически интериори.

  Комод шкаф има впечатляващи размери 1160/890/505 и се изработва от т.нар. „благородническа” дървесина — от бук, череша, дъб или липа. Произвежда се по поръчка, изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Вие може да станете съавтор на този шедьовър, който освен всичко е един от най-продаваните ни модели.

   

  За да се гордеете, че имате участие в създаването на своя uомод шкаф,, просто трябва да подберете подходящия цвят или цветова комбинация, в която да бъде изработен. Така ще имате в дома си не просто изящна, въпреки големината си, мебел, но и истински уникат. От илюстрациите е видно, как тъмните нюанси подчертават аристократичния модел на релефа, а комбинацията от светла боя и позлатен финиш го превръща изключително артистичен продукт, създаващ дори романтично усещане.

  Със солидния си дизайн и визия, той е отлично допълнение не само дома, но и за всеки офис. Можете да го използвате като шкаф за напитки, ако нямате възможност да сложите висока витрина в помещението, или за съхранение на ценни документи. Освен това в чисто практически план, също може да ви бъде полезен—с шкаф и две чекмеджета, той може да събере както дребните офис аксесоари—бележници, печати, елки, така и по-големи—папки и др.

   

  Комод шкаф, е част е от изключително елегантен комплект заедно с два вида витрини — Реф. 3062 и Реф. 3063 и подхожда идеално на редица маса, столове и т.н. от фирмения ни каталог. Това обзавеждане подхожда на всеки дом, чийто интериор е подбран с безупречен вкус и вдъхновен от една отминала епоха.

  Подобна красота намира естественото си място и извън жилището. Собствениците на хотели и ресторанти с отбрана клиентела ще оценят високото й качество, неподвластна на времето и променящите се модни тенденции във вътрешния дизайн.

  Комод шкаф, е доказателството, че луксозната мебел не е въпрос на каприз, а стремеж към красота и висок стил във всеки аспект на ежедневието ни.

  Размери
  Запитване