Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Ретро дървен шкаф

  Мебелна фабрика „Еврика” разполага с богат каталог от класически образци–луксозно производство. Представеният дървен шкаф заема достойно място сред тях, защото е съчетание от безкомпромисно качество, практичността и елегантен дизайн и нестандартно решение.

  Той има стандартни размери 840/920/360 и се изработва от бук, череша, дъб или липа. На пръв поглед става въпрос за модел с традиционна конструкция–правоъгълен плот с изгладени ръбове, основа, в която са разположени чекмеджета и дървени крила. Цялата конструкция лежи върху четири стилизирани крачета. Мебелните дизайнери обаче провокират клиентите с идеята да „маскират” едно цяло чекмедже като две. Ако идеята не ви допада, може да изберете дървен шкаф, който да изработим с две отделни.

  Тази солидна мебел може да намери място навсякъде–в офис с ретро дизайн, в библиотека, читалня, дори в университет. Освен това е подходяща за клиенти, които се нуждаят от солидни и устойчиви мебели за съхранение на вещи и предмети–можете да сте сигурни, че те ще бъдат добре запазени, прибрани в този шкаф.

   

  Моделът е с толкова изчистен и ненатрапчив дизайн, че това определя изключителната му функционалност. Върши перфектна работа във всяко помещение на жилището. Като допълнителен бонус за тези, които се притесняват, че ще намерят идеално съчетание на цялата си гарнитура, ще потвърдим, че този дървен шкаф си пасва с повечето мебели в производствения ни каталог.

  Той може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, както и изцяло от масив. Обърнете внимание, че дори цветът е въпрос на ваш избор. При поръчката разгледайте богатият колорит, който предлага предприятието ни в менюто "Цветове" на сайта ни, за да се ориентирате най-добре.

   

  Ясно е, че светлите нюанси на мебелите подсилват светлината и разширяват визуално помещението. Тъмната гама пък ги прави по-достолепни, че дори и аристократични. Ако се нуждаете от внушение на уют и топлина, просто поръчайте дървен шкаф в традиционна златистокафява гама.

  Независимо от каква комбинация от дърво, материал и цвят изберете, крайният резултат е една много елегантна и надеждна мебел. Всяко домакинство, а дори и всеки офис с класическо обзавеждане от масив, се нуждае от дървен шкаф, който ще стои красиво, поддържа се лесно и ще ви служи безукорно в продължение на години.

  Размери
  Запитване