Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Малък шкаф от масивно дърво

  Малък шкаф с размери 480/820/350 от каталога на мебелна фабрика „Еврика” впечатлява ценителите на лукса и безупречното качество и с провокации в дизайна. Тази очарователна мебел със сигурност ще провокира въображението ви. Има толкова неща, които можете да направите с нея, както и да й намерите приложение в почти всяка роля—от поставка за вази и сувенири в коридора, но удобно допълнение към мебелите в банята, или спалнята.

  Моделът на пръв поглед има стандартна конструкция—стилизиран осмоъгълник, моно-основа, в която са разположени шкафчетата и четири крачета-предните, от които се стесняват към пода. За украса служи тънка резба по контура на предната част и плота, както и много ненатрапчивия обков. Дребната хитрина на дизайна е тази, която предизвиква интерес. На илюстрацията виждате малък шкаф, който всъщност има две врати, а имитират горните две чекмеджета и долните три. По-консервативните ни клиенти може да поръчат този прекрасен продукт, разбира се, и с пет отделни чекмеджета.

   

  Той може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или—само от масив. При всички случаи ще получите висококачествен продукт, чиято красота ще устои на времето и лесно ще се поддържа.

  Нашата препоръка е да акцентирате вниманието си към цвета, който ще изберете да него. На първо място е да се съобразите с общата концепция на вътрешния ви дизайн. След това—трябва да имате предвид, че колкото е по-тъмният нюанс на боята, толкова повече тежест придава на мебелите. Ярките, топли цветове внасят блясък, озаряват помещението и визуално дори го правят по-просторно. Ще се убедите в едноименното меню на фирмения ни сайт, че разполагате с богат избор, когато поръчвате своя малък шкаф.

  Когато го получите ще оцените не само ефектния му външен вид, но и изключително широкото му приложение. Той е прекрасна допълваща мебел в тесния коридор, където да заеме място до портмантото като шкаф за телефон. Може да се подреди в хола или спалнята, където няма да пречи на никого, но в него ще се поберат куп вещи с малък размер и които е ненужно да тъпчем в големите гардероби или библиотеки.

  Размери
  Запитване