Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Италианско портманто

  Може да разчитате на мебелна фабрика „Еврика” да даде луксозно решение за всеки липсващ елемент в обзавеждането ви. В многообразието на производствения ни каталог ще срещнете всичко — дори портманто, което да допълни красиво класическия интериор в дома ви.

  Тази мебел не е само необходима част от интериора на антрето, но и изключително функционална, ако нямате място за гардероб за връхни дрехи. Освен това не заема много място и не е нужно да се чудите къде да сложите якетата на гостите си, когато ви посетят.

  Моделът е с размери 965/1940/335 и се произвежда по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Дизайнът впечатлява с изключителна деликатност на линиите — фина резба маркира отделните детайли, изящна поставка стои над огледалото с дъгообразна форма. Плотът на шкафчето може да се превърне в удобна тоалетка или масичка за стационарен телефон. В чекмеджето можете да поставите гребен и всеки друг аксесоар, който да ви помогне да сте в изряден вид на излизане от дома, а дори е помислено за поставка на чадъри.

   

  Цветът на това портманто е въпрос на ваш избор, който да направите от менюто на сайта ни. Препоръката ни е да се съобразите не само с общата концепция на вътрешния ви дизайн, но и с големината на коридора.

  Когато поставите въпросното портманто в тясно и по принцип не много приветливо антре, добре е да бъде в светла гама. Топлите цветове и блясъкът на огледалото ще озарят пространството със светлина и ще го направят визуално по-просторно.

  Късметлиите с голям дом и съответно — по голям коридор спокойно могат да заложат и на по-тъмната гама. Тя ще подчертае елегантността на модела и ще придаде известно достолепие на това така фино портманто.

   

  Изящността на продукта не бива да ви подвежда — изключително здрав и стабилен е, изработва се в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  Клиентите ни отдавна са оценили и ефектния ми външен вид, и надеждността му. Затова е и един от най-продаваните ни модели. Спокойно ще го комбинирате и с други модели от фирмения ни каталог. Освен това върши идеална работа не само за частни домове, а и в преддверия и коридори на хотелски стаи.

  Размери
  Запитване