Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Шкаф за спалня от масивно дърво

  Шкаф за спалня с размери 490/1030/410 е идеалното допълнение за интериора на всеки дом с класически мебели. Той не се натрапва с излишна украса, но е страшно практичен и заема малко от безценното жилищно пространство.

  Той е сред най-популярните и търсени продукти с марка „Еврика” на международния пазар. Впечатлява със стабилна конструкция и елегантен релеф. Би подхождал чудесно на повечето продукти от каталога на мебелната ни фабрика заради изчистените прави линии, стандартен квадратен плот и традиционно дизайнерско решение за основата.

  Не разчита на излишък от резба и орнаментика, но въпреки всичко е красив модел и е високо ценен от почитателите на изчистената визия на мебелите.

   

  За да се произведе предлагания шкаф за спалня използваме само висококачествената дървесина от бук, череша, дъб или липа, като материалът може да бъде или изцяло от масив или в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Моделът може да се разположи или под прозореца/стената, или да го използвате като допълнителен шкаф до бюрото си, ако разполагате с такова. Освен това тук могат да се поберат всичките ви спални принадлежности и аксесоари.

  За да докарате естествен блясък на естествените шарки на дървото или просто, за да озарите спалнята си със светлина, препоръчваме да изберете светъл нюанс при изработката на модела. Тъмната гама също не е за пренебрегване — тя ще придаде допълнително достолепие на тази ненатрапчиво елегантна мебел. Своя избор може да заявите в менюто "Цветове" на сайта ни.

   

  Практичността на шкаф за спалня е обяснима заради малкото пространство, което заема, а може да побере в петте си чекмеджета ужасно много неща. Нищо във външността му не е така ангажиращо, че да предполага използването му само в това толкова лично помещение.

  В детската стая няма да пречи на малчуганите да се вихрят в игрите си, но в него ще подредите целият им сезонен гардероб до най-дребния елемент. Може да го подредите и в хола си, където винаги има нужда от толкова полезна мебел. Това, че се нарича шкаф за спалня още не означава, че в него могат да се подреждат само дрехи или спално бельо. Използвайте го свободно дори за да подредите фирмения си архив, важни папки или документи.

  Размери
  Запитване