Описание
  Average: 3.8 (3 votes)

  Класически шкаф телевизор

  Мебелна фабрика „Еврика” с гордост ви представя шкаф телевизор, който се радва на изключителен успех не само на нашия пазар. Хиляди бройки от него са продадени например във Франция, където клиентите ни останаха впечатлени от идеалната комбинация — лукс, високо качество на изработката и приемливи цени.

  Моделът се произвежда по поръчка и е с размери 970/920/400. Изработва се от бук, череша, дъб или липа. Радва окото с изключителна простота на дизайна — правоъгълен плот с изгладени ръбове, строга и стабилна основа, две чекмеджета в горната част и две крила под тях. Декорацията е минимална — фина резба проследява линията на конструкцията към пода, но това е напълно достатъчно да подчертае семплата елегантност на шкаф телевизор.

   

  За да се подчертае и използва естествената шарка на дървесината може да го поръчате в светъл цвят. Това ще ви свърши идеална работа, ако сте сред почитателите на провансалския интериор, който е особено актуален не само в извънградските къщи.

  Тези от вас, които искат да акцентират на усещането за домашен уют може да се спрат на богатството от златистокафява гама. Най-тъмният колорит е за ценителите на тежката мебел. Изборът на цвят е във ваши ръце — можете да го направите в специализираното меню на фирмения ни сайт.

   

  Продуктът се нарича шкаф телевизор и бихте предположили, че ще подхожда идеално на хола ви. Да, това е така, но не се лишавайте от хубавите филми преди сън в спалнята, или актуалните новини в трапезарията, или дори — в офиса. Моделът също така е солиден и функционален, така че дори да решите да не го използвате по предназначение, може да намери място в дома или офиса ви, тъй като има безкрайно много функции. Да не говорим, че в трапезарията, освен да се наслаждавате на новините, може да се използва и за шкаф за сервизите, които се чудите къде да приберете.

  Красотата на модела и едновременно с това — ненатрапчивостта му, го правят толкова функционален, че подхожда на интериора дори на места като хотели, къщи за гости и дори — ресторанти.

  Шкаф телевизор се изработва в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Тези от вас, които търсят най-доброто могат да го имат и произведен изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване