Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Ретро телевизионен шкаф

  Обзавеждането на дома обикновено лежи на плещите на домакинята, но когато опре до избор на телевизионен шкаф – разчитайте на изключително внимание и сътрудничеството на половинката й.

  За търсачите на този така важен артикул, мебелна фабрика „Еврика” предлага уникален продукт с практичен дизайн и размери 970/830/460.

  Моделът се произвежда по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Той е обичайната семпла конструкция, която да подхожда идеално на повечето продукти на каталога ни. Няма да се притеснявате, че няма да представлява единно цяло с целия ансамбъл на стаята ви, защото има изчистена визия – правоъгълен плот, стандартна моноконструкция за шкаф, но допълнена с кухина и мобилен вътрешен плот над двете вратички. Деликатни линии щрихират ръбовете на продукта, а обкова е повече от семпъл, което го прави подходящ за почти всеки тип интериор – кънтри, прованс, средиземноморски, шаби шик или дори винтидж.

   

  Лаконичната красота на предлагания телевизионен шкаф върши не само прекрасна работа в интериора, но и има скрити преимущества. Горният плот се върти така, че телевизорът да може да се върти и да го гледате от всяко място в помещението си или след като направите разместване на холовата гарнитура. Любителите на домашното кино ще оценят предвидливостта на мебелните ни дизайнери — разстоянието под плота е, за да наредите там DVD устройство или всяка друга техника от този тип.

  Вижда се, че подобна мебел има място не само в хола, но и в спалнята на семейството или дори в тази на децата. Отделно можете да я поръчате и за офиса си, ако работата ви е свързана със следене на телевизионните програми, или просто искате да се насладите на една практична и удобна мебел там.

   

  От телевизионен шкаф има нужда всеки хотел или къща за гости. Този, която ви предлагаме се поддържа лесно и е направен от толкова висококачествен материал (масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или само масив), че е гарантирано дългогодишното му ползване.

   Цветът може да изберете от менюто "Цветове" като спазвате правилото – Колкото по-тъмно, толкова по-респектираща визия се създава на модела. Ако искате да освежите атмосферата, изберете светъл нюанс за вашия телевизионен шкаф.

  Размери
  Запитване