Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Изкуствено състарен стар шкаф

  Ако сте влюбени в непреходната красота на антиквариата, но в себе си имате притеснения да живеете обграден от мебели, използвани от непознати хора с неизвестна история, предприятието ни има компромисно решение за вас. Мебелна фабрика „Еврика” ви предлага луксозно решение в ретро стил, което условно ще наречем стар шкаф.

  Моделът е с размери 420/1150/320 и се изработва по поръчка от бук, череша, дъб или липа. Прави впечатление с характерен дизайн, изпипан до най-малкия детайл и характерен за всеки стар шкаф. Висока и тясна конструкция, квадратен плот и четири леко извити крачета—естествено продължение на ръбовете. В горната му част има обособена кухина, а долната—по-голяма е заета с четири малки и две по-големи чекмеджета. Не разчита на по-фрапантна украса, освен резбата в горната част и ненатрапчивия обков, но това не пречи моделът да е ефектен.

   

  Точно заради лаконичната му красота е прекрасно допълнение за всеки хол или кабинет. Той няма да концентрира вниманието в интериора, но пък върши прекрасна работа, без да заема излишъци от жилищно пространство. Също така може да намери своето място и в кухненското помещение — имате нужда да съхранявате някъде любимите си готварски книги, бурканчета с подправки или консерви? Тази мебел е идеално решение за целта и е безкрайно полезна вещ.

  Със сигурност си го представяте не само в ъгъла на всекидневната с подредени по него саксии и пластики и скрил всевъзможни неща от първа необходимост, за които няма място в библиотеката или шкафа за дрехи. Изключително на място е във всеки кабинет на изпълнителен директор или лекар с авторитет. Ако в момента трупате опит и искате да имате подобно име в бранша си, трябва да знаете как точно тези елементи създават изключително впечатление. Може да го поставите още и в антрето, или дори в банята, ако мокрото ви помещение е отделено от останалата част от стаята. Ще изглежда възхитително в комбинация с нисък шкаф от същия вид, а в него могат да се разположат всички хавлии.

  За разлика от традиционните за стар шкаф кафяви нюанси, в меню „Цветове” ще срещнете богатство от колорит, чрез който да се сдобиете с уникален продукт. Спокойно може да изберете и комбинация от два. Освен това може да поръчате модела в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив.

  Размери
  Запитване