Описание
  Average: 4.1 (7 votes)

  Витрина бюфет от масив

  Витрина бюфет с размери 1400/2080/590 и произведена от фабрика „Еврика” е истинска находка за ценителите на красиви мебели с ретро нюанс.

  Моделът е масивен, но не големината произвежда такова впечатление. Той е един от най-продаваните ни модели, заради изключителната си надеждност, практичност и непреходна елегантност.

  Всеки, който заложи на него в обзавеждането си, няма да се окаже в положението на собствениците с овехтели мебели, които се чудят како да правят. Красотата на тази витрина бюфет е класическа–на практика никога не излиза от мода. Едновременно с това моделът е толкова практичен, че не си представяме по-подходяща мебел, в която да подредите красивите си сервизи, бутилки луксозно питие и т.н.

   

  Шкафът представлява стандартна конструкция, разделена на две. Лъскавата витрина с три отделения, в които са подредени стъклени рафтчета, е разположена най-отгоре. Под нея са три малки чекмеджета с ефектен обков. Най-отдолу са шкафовете скрити зад три вратички със семпли дръжчици.

  Никъде по модела няма да видите орнаментика или какъвто и да било украса, освен резба, която просто щрихира отделните зони. Витрина бюфет обаче е толкова стилна мебел, че гостите на дома ви не само ще го оценят, но и няма да останат с впечатление различно за перфектния вкус на домакините.

   

  Идеален е за трапезария, но не се огорчавайте, ако не може да си позволите отделно помещение за тази цел. Спокойно можете да зонирате чрез него просторния си хол или да го поставите дори в кухнята си, ако сте я решили в класически стил.

  Витрина бюфет се изработва по поръчка в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масив на бук, череша, дъб или липа. Цветът може да изберете от специализираното меню на сайта ни. Препоръката е да изберете тъмен цвят, ако разполагате с по-голяма стая, защото така моделът ще добие тежест, която би била неуместна в малко помещение. Светлата гама придава блясък и особена елегантност на старите градски къщи. Ако търсите преди всичко домашен уют и топлина–заложете на традиционната кафява гама със златист блясък.

  Ако искате да спестите от и без това дефицитното жилищно пространство, предлагаме витрина бюфет с две врати, която е в каталога ни е с Реф. 3009. 

  Размери
  Запитване