Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Скрин от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” представя на клиентите си, които ценят лукса и красотата в интериора, великолепния си скрин с размери 700/1200/500.

  Той може да се произведе от бук, череша, дъб или липа и при добър подбор на покритие, естествените шарки на дървесината впечатляват с естетичен ефект. Продукта обаче далеч не разчита само на природата, за да впечатлява с визия.

  Високата мебел е със стандартна конструкция–основа — паралелепипед, в която са разположени седем шкафчета. Тя обаче се различава от останалите в категорията си с ефекта резба по линиите–плотът и стилизираните крачета само са щрихирани, но на ръбовете по лицето на модела са превърнати в нестандартна украса. Дори не е нужно да избирате по-тежък обков за дръжчиците–моделът и без това е достатъчно впечатляващ.

   

  Мястото му е навсякъде в хола–не заема място от безценното жилищно пространство, върши страшно полезна работа, а дори и плотът му може да бъде използван като поставка най-малкото на саксия с пищна растителност. Може да го разположите и в антрето–идеален е за съхранение на всякакви артикули и предмети, за които се сетите. Да не забравяме и възможността да послужи едновременно и като мебел, върху която да поставите ваза или саксия за освежаване на помещението.

  Производството на „Еврика” обичайно се определя и като многофункционално. Нуждаем се от скрин не само във всекидневната, но и в спалнята. Независимо че това е най-личното и непристъпно за външни хора място, не трябва да се лишаваме от красота дори на мястото, където се оттегляме за почивка.

   

  В зависимост от общата концепция на обзавеждането си, можете да поръчате модела в цвят, който да подхожда на останалите мебели в помещението. Разгледайте палитрата, заложена в специализираното меню на сайта ни.

  Може да се спрете на един нюанс, който да подчертае ретро елементите и да внесе тежест на обекта. Можете обаче и да подходите с фантазия. С два или повече цвята може да украсите този скрин — бижу и така не само ще се сдобиете с уникална мебел, но и ще акцентирате върху всеки елемент от него.

  Изборът на материал също е в ръцете ви–изработва се или в комбинация от масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или — изцяло от масивна дървесина. Освен това предприятието ни предлага възможност да поръчате скрин и с по-малко чекмеджета.

  Размери
  Запитване