Описание
  Average: 3.9 (6 votes)

  Витрина шкаф от масивно дърво

  Витрина шкаф може да е стандартна мебел в класическите интериори, особено тези с ретро привкус, но не и когато е производство на мебелна фабрика „Еврика”. Това бижу ще придаде на вашия дом наистина уникално излъчване. Освен това е подходящ не само за класически интериор на къща, но и за луксозен апартамент и дори бутиков ресторант в ретро стил.

  Както всеки артикул от каталога ни, той е изключително луксозно решение, което може да е ваше по поръчка. Произвежда се в размери 980/2080/590 от висококачествената дървесина на бук, череша, дъб или липа.

  Моделът впечатлява с традиционен за витрина шкаф дизайн—чисти прави линии, заоблени ръбове, стабилна основа—пропорционална на тавана на обекта. Разделя се на две части от широко чекмедже. Горната част е заета от витрината, а долната е стилизиран шкаф. Много фина резба щрихира отделните елементи, а финия обков подчертава стила на тази елегантна мебел.

   

  Витрина шкаф е съвършен образец за основна част от класически интериор. Всяка домакиня, която иска да подчертае вкуса си, с радост ще я нареди в хола си. Моделът не само ще дообогати интериора на вашия дом със своята красота и елегантност, но е и изключително полезен. Толкова, че би се съчетал с мебелите във всяка една просторна трапезария, ресторант с отбрана клиентела или магазин с луксозни стоки за бита или бижута.

  За да подчертаете този чара на този шедьовър, може да си поиграете с възможните комбинации от колорита, заложен в менюто "Цветове" на фирмения ни сайт. Вижда се как традиционните цветове подчертават класическите линии и със сигурност ще внесат уют и топлина във всяко помещение. Комбинацията от цветове обаче подчертава всеки отделен елемент на шкаф витрина и го превръща в специален акцент във вътрешното обзавеждане.

   

  Вариантите за изработка на модела са два: В комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или — изцяло от масивна дървесина.

  Стойността на модела приравнена с естетиката и изключителната му надеждност показват защо продуктът е сред най-търсените в каталога ни. Но освен него, можете да видите и по-масивни и функционални модели. За ценителите на класиката и ретро — нюансите, предлагаме шкаф витрина и с три врати — Реф. 3022.

  Размери
  Запитване