Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Класически шкаф за тв

  Мебелна фабрика „Еврика” представя изключително ефектен шкаф за тв—блестящ образец от над десет модела в каталога ни със същата функция.

  Произвеждаме го по поръчка и с размери 1320/640/530, но не само големината му събира погледите на клиентите ни. Той е с гладък правоъгълен плот, достатъчен не само за модерната плазмена техника. Масивното му тяло се разделя на две големи секции, разделени с три чекмеджета. Най-тясното е над всички—очевидно със специално предназначение. Мощният корпус лежи върху четири тънки крачета, предните решени в ретро стил.

  Ще го използвате не просто за поставяне на телевизора, но и в него ще подредите всичко важно или свързани с домашното забавление артикули.

   

  Моделът е толкова впечатляващ, че се превръща в акцент на интериора дори без да е търсено като ефект. Не напразно е един от най-продаваните ни модели. Класическата му визия, сигурната му конструкция и практичността му го правят уместен не само за жилищни интериори.

  Всеки собственик на хотел би го превърнал в основен елемент във вътрешното обзавеждане на апартаментите си за специални клиенти. Визията му е класическа, което изключва възможността някога да изглежда старомоден. Поддържа се лесно и със сигурност можете да разчитате, че времето няма да остави белег върху външния му вид.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа, в комбинация на масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Ценителите на най-високото качество могат да си го поръчат и изцяло от масивна дървесина. Освен това се предлага не само в естествени цветове с лаково покритие, но и в нюанси, по желание на клиента.

   

  За да се впише в цялостната концепция на интериора, може сами да подберете цветовото решение на продукта. Разгледайте многообразието от колорит в меню „Цветове” на фирмения ни сайт. Правилото е: Колкото по-тъмен нюанс избираме, толкова повече подсилваме тежестта на мебелите.

  Допълнително улеснение е, че се комбинира чудесно с голяма част от останалите мебели от каталога ни. Избирайки го, няма да се налага да губите време в търсене на подходящи за него маса или холова гарнитура. В каталога на „Еврика” ще намерите луксозни образци, които да оформят елегантен ансамбъл с този прекрасен шкаф за тв.

  Размери
  Запитване