Описание
  Average: 4.7 (3 votes)

  Класически шкаф комод

  Шкаф комод с размери 800/970/450 е прекрасен образец от изключително практичната категория от над двадесет модела. Той може да се изработи от бук, череша, дъб или липа, в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, или най-добре — само от масивна дървесина. В крайна сметка получавате изключително луксозно решение, което е много полезно в обзавеждането.

  Моделът е със строг, монолитен дизайн. Класическата му визия се определя от гладък правоъгълен плот, кухина, в която са обособени от пет големи чекмеджета и стабилна основа. По него ще забележите само много фина резба в двата края на този шкаф комод. Единствената украса са дръжките му, но точно ненатрапчивият чар привлича клиентите ни.

   

  Именно благодарение на семплия си стил, шкаф комод — реф.3007, е подходящ за почти всички видове класически интериори. Мечтаете за дом във виенски стил? Това е вашият модел. В комбинация със стол ретро — реф. 1083, релакс фотьойл — реф. 5008 и маса за телевизор — 2010 постигате перфектния виенски интериор в дома си. Моделът може да се комбинира още с мебели в романски стил или Art Nouveau. Дизайнът му го прави подходящ и за традиционния британски стил. С мебели в стил „Чипъндейл“, които фабрика Еврика също изработва, можете да обзаведете вашия дом типично по английски.

  Той се комбинира с голяма част от асортимента, които предлагаме. Необходимо е само да изберете цвета му от едноименното меню в сайта ни. След това ще имате стабилен, много лесен за поддържане и непреходно елегантен шкаф комод.

   

  Той е чудесно допълнение в хола, семейната спалня и детската стая, ако е обзаведена с класическа мебел. Никога няма да изглежда демоде — изчистената визия и мекият чар на модела ще го направят желан, независимо колко пъти се налага да местите или правите ремонт в дома си.

  Той е семпъл, но ужасно практичен — две причини да му се радвате дори в работния кабинет. Ще побере фирмения архив, папки с оборотни документи или мостри — всичко, което трябва да се подреди лесно, но трябва да е на една ръка разстояние.

  Съвременното строителство несъмнено има много преимущества, но рядко осигурява мечтания простор. Не пестете от полезни мебели, които не само ще спестят безценно място, но ще запълнят пространството с уют и ненатрапчива красота като този шкаф комод.

  Размери
  Запитване