Описание
  Average: 4.8 (4 votes)

  Комод от масивно дърво

  Многообразието в каталога на мебелна фабрика „Еврика” е доказано с дългогодишна работа и лоялна клиентела. На нас може да разчитате не само за изработването на различни елементи от обзавеждането, но и да създадем разнообразни дизайни на един и същ продукт. Предлаганият комод е типичен пример за това. Той е семпъл, но елегантен представител на категория от над двадесет образеца.

  Моделът е луксозно решение с размери 1000/850/500, който може да се произведе от бук, череша, дъб или липа и отлично допълва в композиция с голяма част от останалите мебели от каталога ни.

  Той е с максимално изчистена визия – широк плот, който може лесно да се превърне в помощна маса и три удобни чекмеджета. Тази стабилна конструкция е разположена върху четири краченца, които се стесняват към пода. Единствената украса по него е финия обков.

   

  Продуктът очевидно е ужасно практичен. Където и да го поставите в хола си няма да сгрешите. Удобно, просто и лесно ще приберете не само дрехи, но и ще зонирате помещението, ако е по-голямо. Ако сте от хората, които държат на телевизора в спалнята, може да го използвате „2 в 1” – комод за дрехи и поставка. В противен случай ви съветваме да „усвоите” продукта със саксии с красиви цветя, вази, пластики и т.н.

  Този модел може да се използва и в обзавеждането на хотели и къщи за гости – изглежда страхотно, лесно се поддържа, а дори не е нужда особена поддръжка, за да запази елегантния си външен вид във времето. Друго негово безценно качество е, че можете да го разположите във всяка стая. В спалнята, като допълнително шкафче под прозореца, във всекидневната, край камината, като оформите кът за почивка и накрая, но не на последно място и в коридора. И накрая - ще изглежда съвсем на място дори в кухнята.

  Не напразно това е един от най-продаваните ни модели – ненатрапчивата му красота и широкото му приложение го правят желан за всички любители на класическата мебел. Ако и вие сте сред тях, може да изберете от менюто "Цветове" идеалният за вас нюанс, в който да го изработим. Освен това го произвеждаме в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. За ценителите на най-високо качество предлагаме прекрасния си комод, направен и изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване