Описание
  Average: 4.9 (5 votes)

  Ретро шкаф за книги

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее с дългогодишни традиции в производството на луксозни модели с многофункционално приложение. Типичен пример за това е предлагания шкаф за книги, който е не само практично, но и красиво допълнение на всеки интериор.

  Тази мебел е перфектна за всеки дом, който решите да декорирате във винтидж стил. Или ако просто искате да поставите ретро акцент във всекидневната или кабинета. Може да изглежда като къщата на баба ви, но всъщност разполага с редица модерни хитроумни добавки, които го правят функционален. Така че не се подвеждайте по старомодния му вид. Рафтовете в средата ще приютят любимите ви книги, а чекмеджетата от двете страни, могат да се използват за съхранение на всичко—от личния ви дневник, до малки предмети, които се чудите къде да скриете, когато ви дойдат гости.

  Продуктът се произвежда по поръчка в размери 900/1100/350 от бук, череша, дъб или липа. Може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но също би могло да се поръча и изцяло от масивна дървесина.

   

  Този шкаф за книги е необичайно допълнение в дома на хора, които обичат да четат и се нуждаят от повече място за томчетата си. Това обаче е само на пръв поглед. Той не замества библиотеката в къщи, но е безценен в претрупания хол. Не се натрапва с пищна визия. Представлява елегантна, но лаконична в красотата си мебел—правоъгълен плот, стабилна основа и рафтчета обградени с чекмеджета.

  Може да се използва като маса за телевизор за плосък екран, в който да подредите любимото четиво, документи, дисковете и т.н. Предлаганият шкаф за книги обаче е нещо като кутия с изненади—това, което виждате на илюстрацията, е, че зад две големи врати имитираща чекмеджета от двете страни крият рафтчета отвътре. Чекмеджетата отгоре също са за „прикритие” на едно цяло, но може да се изработят и като две или три в горната част на шкафа. Не само в хола има място за подобен шкаф за книги. Той върши перфектна работа в кабинета, който имате у дома или дори в спалнята, ако четенето е любимият ви ритуал преди сън.

   

  Лесно можете да си го представите и в обзавеждането на офис, чийто интериор е издържан в класически стил. А в големите апартаменти на шикозни хотели е естествено допълнение.

  Цветът на вашият шкаф за книги може да изберете от менюто "Цветове", така че да отговаря на цялостното решение на вътрешния ви дизайн.

  Размери
  Запитване