Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ретро шкаф в кабинет

  Мебелна фабрика „Еврика” има луксозно решение за интериора не само в дома, заведението или хотела, който притежавате. Представяме ви шкаф за кабинет, който е не само много практично, но и елегантно решение за офис, обзаведен в класически стил.

  Моделът се изработва в размери 350/1300/300 от бук, череша, дъб или липа. Прави впечатление с монолитен, класически дизайн. Има деликатната резба по основата и горния плот и интересен обков, но и без допълнителна орнаментика и украшения изглежда много представителен и стабилен.

  Интересно хрумване на мебелните ни дизайнери е предизвикателството за клиентите ни. Ясно е, че шкаф за кабинет е пригоден да съхранява формуляри, важни фирмени документи, архив и т.н. „Еврика” ви предоставя не само изключително надеждна мебел за целта, но и провокация — на снимката моделът е изработен с една голяма врата, която имитира чекмеджета, а иначе е с рафтчета отвътре.

   

  Ако все пак сте с по-традиционно мислене, можем да изработим вашият шкаф в кабинет с 8 бр. отделни чекмеджета. Можете дори да продължите класическата линия в дизайна му с избора на цвят. Това става в едноименното меню на сайта ни. Кафявото е идеално за традиционалисти—внася уют, подчертава класическия релеф на модела, а най-тъмната цветова гама дори създава респектираща осанка на продукта.

  Светлата гама има своите предимства. Благодарение на нея се очертава не само естествения рисунък на поръчания шкаф в кабинет, но и го прави чудесно украсения във всеки офис, в който се занимават с мода, изкуство, медии.

  Предлагаме ви дори да експериментирате—да комбинирате цветове. Ще получите наистина уникален продукт. Дори на илюстрациите се вижда как само един цвят успява да промени до неузнаваемост една и съща мебел.

   

  Малките му размери го правят подходящ за всеки тип офис — голям или малък. В първия случай е удобно решение за съхранение на по-малки обекти, а във втория—отлична възможност да организирате малкия си офис, при това, без да заема излишно пространство.

  Едно обаче е сигурно—винаги получавате висококачествена и ефектна мебел. Като допълнение ще ви предложим да направите последен избор. Вашият шкаф в кабинет може да се изработи в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости или изцяло от масивна дървесина.

  Размери
  Запитване