Описание
  Average: 5 (4 votes)

  Ретро витрина за бижута

  Витрина за бижута от каталога на мебелна фабрика „Еврика” е луксозно решение за всеки магазин, дом или бижутериен бутик. Тази мебел е подходяща не само за дами с богати колекции от скъпи аксесоари, но дори и за търговски обекти. Моделът е с размери 680/1500/400, но предлагаме и с по-малки (разгледайте го—на Реф. 3002).

  Мебелна фабрика „Еврика” го изработва по поръчка и произвежда изцяло от масивна дървесина на бук, череша, дъб или липа. Освен това, витрината прави впечатление не толкова с размери, колкото с класически дизайн и ефектен блясък. Основната конструкция е от най-висококачествен материал, а стените и полиците са от стъкло. Здравината на дървените части, в комбинация със стъклото, гарантира не само красота, но и дълготрайна употреба на тази мебел. Да не подминаваме и факта, колко изящно и елегантно стои във всяко помещение и би била гордост за всеки търговски обект.

   

  Лицето на витрината за бижута, деликатния обков—ключалка и фините линии на продукта деликатно внушават ретро — усещане, което лесно можете да подсилите със състарен финиш. Блясъкът на добре поддържаното стъкло в комбинация с ценни бижута или фин кристален сервиз внася изключителна тържественост. Ако не се нуждаете чак от такава тържественост и пищност, може да „оберете” ефекта като поръчате модела с тонирани стъкла.

  Изборът на цвят също е от значение. Тъмната гама придава достолепие и на без това строгата конструкция, докато светлите тонове допълват ослепителният ефект. Спокойно може да разчитате на естествените шарки на дървесината, но може и да се радвате на уникален шедьовър, роден от комбинация от два или повече цвята.

   

  Идеалният нюанс за вас ще намерите в меню „цветове” на фирмения сайт и трябва да знаете, че няма грешно решение. В крайна сметка ще получите страхотен образец с марка „Еврика”, който освен всичко друго, е и един от най-търсените в каталога ни.

  Витрина за бижута стои страхотно не само в просторния хол на дома или като част от обзавеждането на хотел. Всеки център за ювелирни произведения с изискана клиентела просто е длъжна да се обзаведе с подобна мебел. Тя ще подсили блясъка на артикулите и ще превърне студената търговска площ в елегантен бутик за бижута.

  Размери
  Запитване