Описание
  Average: 4.5 (4 votes)

  Луксозна ретро витрина

  Ценителите на класическа мебел няма да пропуснат възможността да допълнят интериора на дома си с тази красива ретро витрина, производство на мебелна фабрика „Еврика”.

  Моделът е изключително луксозно решение, което не разчита на излишък от украса, за да създаде усещане за висок стил и елегантност. В каталога ни ще я намерите с размери 600/1200/400, като ви предлагаме и опция да я изработим от бук, череша, дъб или липа, както и да тонираме стъклата.

  Ретро витрина е типичен представител на мебел от този тип—Фини прави линии от дърво, деликатно съчетани с остъклени стени и стъклени лъвици, деликатен обков—ключалка като на антиквариат.

   

  Моделът изглежда перфектно във всеки елегантен хол, ресторант или хотел. Очевидно се поддържа лесно и ще ви радва с красотата си в продължение на години, без времето да го промени по някакъв начин.

  Ретро ефектът със сигурност гарантира актуалността на модела във времето. В помощ на ценителите на мебелите „с история” предлагаме още възможности за подчертаване на старинния ефект. На първо място—може да изберете цветът на модела от менюто на сайта ни. Тъмната гама би внесла тежест и дори аристократичност на продукта. Когато се спрете на светъл нюанс, ще озарите помещението си със светлина, а освен това ще подчертаете и блясъка на стъклото. Допълнително предлагаме възможност да се произведе със състарен финиш, което да подсили усещането за антиквариат.

   

  Ако сте по-склонни да експериментирате, желаете да разчупите клишето или просто ви се иска да имате единствената по рода си мебел, имате възможност да поръчате ретро витрина и в модерна комбинация от два или повече цвята. Моделът успешно се съчетава, както с класически, така и с модерните течения в интериора–винтидж, шале, неокласицизъм, дори ампир. Избирайки тази ретро витрина ще придадете на вашия дом уникален стил и вкус. Освен това тази мебел е едно истинско бижу, което е и надеждна инвестиция.

  При всички случаи получавате една висококачествена мебел, която се изработва изцяло от масивна дървесина и е един от най-продаваните ни модели. За късметлиите, които имат възможност и подходящо помещение за ретро витрина с по-големи размери, мебелна фабрика „Еврика” предлага идеално решение модел — Реф. 3003.

  Размери
  Запитване