Описание
  Average: 4.2 (5 votes)

  Френски шкаф с чекмеджета

  Мебелна фабрика „Еврика” представя на вниманието ви красив и много практичен шкаф с чекмеджета. Моделът се произвежда по поръчка и е с размери по каталог

  600/1200/400. Предприятието ни обаче дава възможност на клиентите си сами да избират големината на продукта, съобразявайки се най-вече с големината на помещението, в което ще го поставят.

  Шкаф с чекмеджета на практика е многофункционален. Класическата му визия се определя от изчистени линии, витрина, която заема една трета от големината му и стабилна основа. Кухините й са разположени разнообразни по вид чекмеджета, очевидно създадени да подреждате в тях различни по форма и големина неща–секция за документи, секция за дреболии, които никога не им намирате място (или пък приборите, ако го използвате в кухнята).

   

  Обикновено го предпочитат за обзавеждане в хола, където върши чудесна работа не само като помощна мебел към голямата секция. Витрината, както се вижда на илюстрацията, може да поеме функциите на семейния иконостас, но би могла да побере изключително цени за семейството сувенири, награди, подаръци и защо не–сервиз с ефектна украса.

  Всяка кокетна дама може да сложи подобен шкаф с чекмеджета и в спалнята си, но той би изглеждал естествено както в офис с класически интериор, така и във всеки елегантен хотел.

   

  Красотата на модела е оценена не само в нас, но и в чужбина–„Еврика” го произвежда се за износ за Франция. Ако и вие искате това луксозно решение в дома си или на работа, можем да ви го изработим от бук, череша, дъб или липа в цвят, който може да изберете от специализираното меню на фирмения ни сайт. Вижда се от илюстрациите как избора на нюанс от кафява гама омекотява лаконичната му красота, а комбинацията от два цвята го превръща не само в нестандартна мебел, а и акцентира върху отделните елементи, дори подчертава красотата на деликатния обков.

  Шкаф с чекмеджета се изработва в комбинация - масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости, но при възможност - и изцяло от масивна дървесина. Моделът е сред хитовите ни артикули и е изключително популярен заради своята здравина и функционалност.

  Размери
  Запитване