Описание
  Average: 3.3 (6 votes)

  Още един прекрасен модел в колекцията мебели на фабрика „Еврика”. Предлагаме ви класически комод—реф 3137, който идеално ще се впише в интериора на вашия дом—дневна, коридор или спалня.

  С широка етажерка, която можете да използвате за поставка на телевизор или тоалетка, удобни чекмеджета и изчистен дизайн, този модел е изключително практичен и може лесно да намери приложение във всяка стая от вашия дом.

  Ако желаете може да го използвате дори за шкаф в кухнята, на балкона или в коридора — благодарение на изчистения си дизайн и удобни за ползване чекмеджета, класически комод 3137 може да се използва практически във всяка ситуация.

  Стандартните размери, с които се изработва този модел са 1515/700/607, но може да бъде изработен и с размери по желание на клиента. Комодът разполага с шест чекмеджета и широка табла, която може да се използва с различни приложения.

   

  Удобният класически комод може да бъде произведен от различен вид дървесина—дъб, бук, липа. Може да се боядиса в цвят по ваш вкус, като предложенията ни може да разгледате в менюто „Цветове” на сайта. Също така по желание на клиента, можем да го състарим изкуствено, или да създадем ефект на напукване върху него.

  Моделът класически комод 3137 може да бъде комбиниран и с други мебели от фабрика „Еврика”. Ако решите да го използвате за коридор, може да го съчетаете с огледало или кресло в класически стил. В комбинация с обзавеждане за дневна стая, мебелите от серията „Орхидея” са отличен избор за тази цел.

   

  Класически комод от масив

  Този удобен, класически комод, може да бъде използван и в спалнята. Успешно може да го комбинирате с огледало или с масивен гардероб. Също така може да се използва и като единствена мебел в помещението, за съхранение на различни вещи. Многофункционалното му приложение помага да му намерите приложение и в трапезарията, където също ще ви служи добре.

  Класически комод 3137 е прекрасно решение и за обзавеждане на ресторанти и заведения. И дори в обзавеждането на хотелски стаи и апартаменти. Той ще намери своето място и във вашия офис или работен кабинет. Мебелна фабрика „Еврика” предлага и изгодни оферти при големи поръчки. А също така и собствен транспорт по желание на клиентите ни.

  Размери
  Запитване