В модерния дом хола и всекидневната изпълняват няколко функции. Това е мястото, където посрещаме гости, където релаксираме, а понякога дори работим. Затова и мебелите в тези стаи трябва да бъдат надеждни, удобни и стилни. И да ни помагат да подредим по-добре вещите, които съхраняваме в тях.

Чашите, кристалните сервизи, албумите и книгите си имат специални места и те са на етажерките по мебелите ни. Холните секции, библиотеките, витрините и шкафовете изработвани от мебелна фабрика „Еврика“ предлагат удобство, функционалност и изискан стил. Осигуряваме на клиентите си богат избор модели , а материалите, с които работим са от висококачествено масивно дърво и естествен фурнир. Предлагаме различни видове витрини и шкафове–за хол, трапезария, скринове, колони и други.

Холният шкаф

Той е изключително важен и може да бъде решен в различни форми, с разчупен или класически дизайн и различни размери, но най-важно е да бъде атрактивен. Трябва да се съчетава с останалите мебели в интериора, като поставката за телевизора или системата за домашно кино и дори с холната маса.

В зависимост от интериора на дома и личните предпочитания на клиентите, фирма „Еврика“ предлага модерни и класически модели шкафове и витрини.

Модерните холни шкафове са с изчистен дизайн, подходящи за хора, които предпочитат минималистичния стил в обзавеждането. Преимуществото им е, че лесно се почистват и бързо се подреждат.

Класическите модели от друга страна, могат да бъдат с гравирани вратички, или декорирани с дърворезба. Можете да ги украсите и с разнообразни като дизайн дръжки, ключалки, панти и други.

Витрината

Витрините обикновено са със стъклени вратички, като в долната си част могат да разполагат и с шкаф или чекмедже от масивно дърво, да бъдат широки или колонни, с овален дизайн, стъклени рафтове, ъглови, с дърворезба, или интересен обков.

Производство на шкафове и витрини по поръчка

Последните модни тенденции наложиха като най-популярни моделите в стил мини библиотека и макси телевизор, а мебелна фабрика „Еврика“ може да ви предложи разнообразие от подобни модели, в класически или модерен дизайн. За тези от вас, които са ценители на книгите, предлагаме мебели в по-разчупен вид, които станаха особено предпочитани последните години.

За любителите на класиката имаме специални предложения. Изящни секции с витрини, при които масивната долна част се преобразява в красива стъклена витрина, или модели с различни етажерки. Те са идеални за класическия интериор на холове и трапезарии и са най-подходящи за съхранение на скъпи сервизи.

Шкафове за антрето

В необходима мебел в антрето през годините, се превърнаха шкафовете за телефони, за дискове, за обувки… Не по-малко ценени са комодите и скриновете, които са важен елемент от обзавеждането на всеки дом, решен в класически стил.

Шкафовете за обувки са неотменна част от антрето, особено когато не живеете сами и ви се налага да съхранявате много обувки. Мебелна фабрика „Еврика“ предлага различни модели шкафове за обувки — с механизъм, с вратички или чекмеджета, хоризонтални шкафове, вертикални модели за по-малки пространства и други. Работим, както с модели по каталог, така и по поръчка на клиентите ни. В зависимост от личния си вкус можете да избирате между класически и съвременни модели, които да пасват най-цялостно на интериора в дома ви.