Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Стане ли въпрос за вип клиенти, удобството и дискретността са от ключово значение. Ако нямате ВИП салон, предлагаме ви да прибегнете до сепарета за заведение, за да осигурите уединение на известните си гости. (Реф. 001) Вашите клиенти обожават удобството? Нашите дизайнери могат да им го осигурят чрез избора си, ако се спрат на мебелна фабрика "Еврика" избирайки модел сепарета за заведение.

  Този комплект включва тапицирано сепаре за сядане с кръгла маса с C-образен дизайн. Моделът е изцяло тапициран и изработен от масивна дървесина. Комплектът е изработен с размери по стандарт, но приемаме поръчки и на индивидуални клиенти със специфични изисквания. Моделът е изцяло тапициран със солидни и меки седалки и допълнителни облегалки, които да осигурят удобство и комфорт на клиентите.

  Сепарета за заведение по поръчка от Еврика

  Вие несъмнено ще останете очаровани от този вид сепарета за заведение. Хотел "Веника" в с. Чифлика, Троянско вече се наслаждават на обзавеждане, излязло от ръцете на майсторите във фабрика "Еврика". Същият вид тапицирани сепарета с висока седалка създават неповторима атмосфера в хотел "Рачев" – Велико Търново. Със своя изчистен и стилен дизайн, сепаретата за заведение ще привлекат вниманието на всички ценители на класическия вкус.

  Дамаските могат да бъдат подбрани според предпочитанията ви, за да могат цветовете да са в синхрон с обстановката в заведението ви. Според личните ви предпочитания можете да избирате между различни тъкани—по-луксозни или по-обикновени, които да разгледате от менюто „Дамаски“. Ако предпочитате по-нестандартна визия, в менюто „Кожи“ има богат каталог с естествени и изкуствени кожи от Италия, сред които да избирате.

  Независимо дали са избрани за просторни или по-малки помещенията ви, красивите сепарета за заведение, ще паснат идеално и ще отговорят на очакванията ви.

  Високата седалка е един допълнителен плюс на модела, който бързо ще оцените, след като сами се уверите в предимствата му. Сепаретата се състоят от няколко двуместни модула, в зависимост от това дали желаете полукръг, кръг или друг вариант на разположение. Диаметърът е около три метра. Няколко неща правят още по-удачни и желани тези сепарета за заведение – здравина, качество на изработка, лесна поддръжка и елегантен дизайн. Освен това продължителната им употреба не води до неприятно износване. Престоят на посетителите във вашия обект несъмнено ще бъде приятен, а при следващ повод те ще повторят преживяването.  

   

  Запитване