Описание
  Average: 4.5 (2 votes)

  Стилни и елегантни тези сепарета за кафе (Реф 004) са идеални за вашето заведение. Търсите нещо модерно? Мебелна фабрика "Еврика" предлага сепарета за кафе, които ще впечатлят гостите ви със своя стил и актуалност.

  Предлагаме на вниманието ви тапицирано сепаре с висока седалка, изработено от висококачествена дървесина, с тапицерия. Моделът се предлага в С-образна форма, като отделните компоненти, могат да се произведат и самостоятелно. Комплектът може да се изработи с кожена тапицерия или от плат, а мостри можете да видите в менюто с „Дамаски“ по-горе. Всички тъкани са с високо качество, като на вниманието ви предлагаме, както фигурални модели, така и мостри с едноцветен дизайн.

  От менюто „Кожи“ можете да избирате между десетки модели кожена тапицерия. Предлагаме модели с естествена кожа, внос от Италия, или с висококачествена изкуствена кожена решена във всеки цвят, който пожелаете. Ценителите на нестандартното имат възможност да видят и мостри на кожи с дълъг косъм, но на място във фабрика „Еврика“ в Габрово.

  Сепарета за кафе по поръчка от Еврика

  Моделът сепаре за кафене, (Реф 004) е подходящ, както за кафене, така и за ресторант, нощен бар и дори у дома. Предложения модел е с диаметър 3 м. но по желание на клиента можем да изработим по-големи, или по-малки модели, с повече, или по-малко седалки, в зависимост от личния ви вкус.

  Моделът е изключително популярен сред собствениците на заведения. Сред нашите клиенти, възползвали се от това предложение са хотел "Рачев" — Велико Търново / на снимката/. хотел "Веника" в с. Чифлика, Троянско и други.

  Никой не би отказал чаша кафе сред такъв интериор. Вероятно не би отказал да опита и десерта от вашето меню, тъй като ще прекара дълго на маса сред приятна компания и обзавеждане. Не са нужни просторни помещения, за да мога

  Друго предимство на този тип сепаре е, че се комбинира перфектно с всеки тип интериор–модерен, винтидж, бароков. А най-важното му качество е, че ще бъде удобен за вашите гости. Ако изборът ви се спре на тези модели сепарета за кафене (реф. 004), но нямате заведение, спокойно може да обзаведете дома си с тях. Вашата дневна или кухня буквално ще "светнат", озарени от излъчването и чара на тези сепарета за кафе. Сепарета за кафе на "Еврика" са идеалният избор за хора, които ценят качеството и стила. Доверете ни се и ще останете доволни.

  Запитване