Описание
  Average: 5 (3 votes)

  Резбована колона от масив

  В мебелна фабрика „Еврика” сме доказали способността си да създаваме красота и да обръщаме внимание върху всеки дребен детайл. Предлаганата резбована колона се изработва по поръчка и е съчетала в себе си пищна украса и здравина, която ще устои на времето.

  Това е мебел, която е създадена само и единствено за украса. Въпреки че по поръчка на клиентите ни може да бъде изработена като хитроумен шкаф за напитки, или дори хранилище, основната й функция е да радва окото. И несъмнено, ако изберете да я поставите в офиса, в магазина, в някоя обществена сграда или където и да е другаде, този модел ще накара приятелите ви да ахнат от възхищение. Посетителите и клиентите ви също.

   

  Продуктът е сред бутиковите изделия на каталога ни и се изработва с размери 300/1250–изцяло от масив. Богатството от цветя символизират Дървото на живота, което я превръща в прекрасен подарък за специален повод като нов дом, начало на нова кариера или годишнина.

  Такава резбована колона, която прави деликатна асоциация с изделията на старите български майстори се вписва естествено както в модерни, така и в класически интериори. Може да я използвате като статив за специални неща като награди, статуетки, саксия или да поръчате като основа за вашия барплот, маса или дори–леглото.

   

  Тя се изработва от бук, череша, дъб или липа, но най-важното е да изберете подходящият цвят за нея.

  На първо място трябва да отговаря на цялостната концепция на обзавеждането.

  Ако ще я използвате като акцент обаче, може да експериментирате с нюансите. Светлата гама ще озари помещението с блясък и светлина. Тъмната–ще подчертае аристократичността и тежестта на модела. Кафявото е стандартен избор, който подхожда на класическите мебели.

   

  Най-интересният ефект се получава, когато се направи комбинация от два цвята. Резбованата колона, стойката и накрайниците й могат да са в различни цветове. Умело използваният позлатен финиш ще допълни решението ви ненатрапчиво и красиво като на илюстрацията.

  Клиентите ни, които се изкушават силно от този продукт, вдъхновен от старите български майстори резбари, ще го получат на съвсем конкурентна цена. Освен това предлагаме солидна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване