Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Декоративна резба от масивно дърво

  Мебелна фабрика „Еврика” се е погрижила да предложи на клиентите си богат каталог с великолепни образци, които имат широко приложение. Производството обаче не пренебрегва и необходимостта от красотата и вниманието към дребните детайли. Специално за любителите на изяществото и традициите в мебелно производството предлагат на клиентите си декоративна резба.

  Елементът е с големина 300/430 и се изработва изцяло от масивна дървесина.

   

  Това малко късче естествен продукт е оживяло под формата на красиви цветя. Те са великолепно допълнение към всеки интериор и имат символичен смисъл. Изобразяват дървото на живота и със сигурност сте ги срещали в изработките на старите майстори. По желание на клиентите ни този декоративен елемент може да бъде поставян върху други мебели, на стената или като своеобразно произведение на изкуството. Независимо какво ще изберете, моделът ще очарова гостите ви.

  Моделът може да се произведе от бук, череша, дъб или липа. Този бутиков продукт е нежно допълнение към всеки един от мебелите ни, издържани в класически стил. Цветът му може да изберете от менюто "Цветове" на фирмения ни сайт като го съобразите с нюансите, заложени във вътрешния интериор на стаята, където ще го сложите. Може да избирате между тъмни нюанси, които внушават тежест, нежни, женствени цветове или класическо кафяво.

   

  Мебелна фабрика „Еврика” е създала куп образци като е комбинирала цветове или е прибавила специален ретро финиш, който ще създаде усещане, че детайлът се предава през поколения в семейството.

  Всеки детайл по вашата декоративна резба е изпипан така, че създава усещане за истински шедьовър. С такава украса може да решите масивната рамка в огледалото на спалнята или коридора, големият скрин или масивните колони на леглото.

  Моделът е прекрасен избор е за подарък. Приятелите ви в чужбина със сигурност ще оценят това изящество, което е толкова различно от сувенирите, които предлагат по магазините — еднакви дори във всички страни.

   

  Поддържането на декоративна резба не е предизвикателство за домакинята. С обикновени препарати за почистване ще й се радвате в пълния й блясък. Времето пък ще придаде приятна патина, от което тя само ще спечели.

  Мебелна фабрика „Еврика” е предвидила солидна отстъпка за клиентите си, ако се нуждаят от количества на декоративна резба.

  Размери
  Запитване