Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Резба за стена - дървото на живота

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее със своите луксозни решения, които са много практични и мултифункционални. Тя обаче не подценява атрактивната визия и необходимостта от красота в дома, офиса или заведението. За ценителите на българското и красивите декоративни елементи, предлага и традиционна резба с размери 1800/1350.

  Тя се изработва от масивна дървесина и изобразява дървото на живота. Моделът е от бутиковите изделия на предприятието и се изработва по поръчка — от бук, череша, дъб или липа.

   

  Тази резба е изящно допълнение към модерни и класически интериори. Говори много за стила на собственика–внимание към детайлите, предпочитание към родното производство и изключителен вкус.

  Тя е естествено продължение на обзавеждането и се изработва в цвят, който да отговаря на мебелите в помещението. В менюто "Цветове" ще намерите пъстра гама, която ще я превърне не просто в красиво изделие, а истински шедьовър от дърво.

  Бялото и всички топли нюанси ще превърнат вашата резба в един деликатен, много женствен елемент. Тъмното подчертава масивността и естествения произход на материалите. С кафявата гама ще я превърнете в перфектно допълнение към стаи или заведения, обзаведени в битов стил.

   

  Тази резба може да украси стените на дома, да се превърне в атрактивен акцент към спалнята или хола. Може да я използвате върху тежки дървени портали. Тя е великолепен подарък за новодомци или собственици на новооткрити заведения в традиционен стил. С нея може за изненадата и приятелите ви в чужбина, които ще зарадват на нещо толкова красиво. То ще им остане скъп спомен, защото се различава по стойност от всички неща, които намират във всички магазини за сувенири. Освен това можете да сте сигурни, че ще накарате вашите приятели да ахнат. Моделът е изключително красив и изящен, а декоративните елементи преплетени в него сякаш разказват собствена история.

  Красотата на този елемент се поддържа лесно и на практика времето само я обогатява. Ако искате да подсилите ретро внушението, можете да я поръчате със състарен финиш. Така вашето дърво на живота ще внесе „история” на новия ви дом или заведение.

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага солидна отстъпка при поръчка на количества от тази пищна резба.

  Размери
  Запитване