Описание
  Average: 4.5 (2 votes)

  Резбована ракла от масив

  С удоволствие ви представяне резбована ракла — великолепен образец от серията бутикови мебели на фабрика „Еврика”. Продуктът е с размери по каталог 1620/660/500 и отговаря на всички характеристики на производството — луксозно решение, ефектен дизайн, практичност и здравина. Моделът обаче предизвиква истински интерес във всички клиенти с резбата си, в центъра, на която е птицата Феникс — символ на началото.

  Заради качеството си като мебел, красотата и идеята на проекта, продуктът е чудесен подарък за новодомци или за началото на нов етап в живота. Тази резбована ракла стои перфектно в спалня или хол в класически стил. Най-добре — сред мебели с дизайн като от ръцете на старите български майстори.

   

  В нея може да прибирате всяка сутрин завивките си, но и да подредите както спално бельо, така и дрехите, които не можете да носите при промяна на всеки сезон.

  Продуктът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа — изцяло от масивна дървесина. За да подчертаете великолепието от украса и дръзките линии, трябва и да изберете подходящия нюанс, в който да бъдат решени. Цветът може да изберете от менюто "Цветове" като се съобразите, че нежните и светли нюанси олекотяват всяка мебел, а тъмните го правят по-достолепен и подчертават строгостта на релефа.

   

  Ако обзавеждането ви е в традиционен български стил, ви препоръчваме класическите кафяви нюанси. Свободно може да експериментирате и с комбинация от цветове или добавяне на финиш. Декорация със състарен финиш или използването на техниката кракле, без съмнение ще придадат на тази мебел още по-изящен и стилен дизайн. Освен това ще имате усещане за история, което нито една нова мебел не би могла да придобие с такава лекота. Да не говорим колко впечатлени ще останат всичките ви приятели и гости, когато ги изненадате с подобно бижу в дома си.

  Собствениците на хотели или къщи за гости в старите квартали или архитектурни резервати само биха спечелили, ако използват нашата резбована ракла в обзавеждането си. Тя е ще украси естествено търсения традиционно български интериор и е една много полезна мебел, която ще устои на дългогодишно ползване и със сигурност ще остарее красиво. Освен това ще облекчим бюджета им за вътрешен дизайн като предлагаме солидна отстъпка при поръчка на количества.

  Размери
  Запитване