Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Ретро ракла с резби

  Ретро ракла с размери 1620/660/500 от каталога на мебелна фабрика „Еврика” е от бутиковите модели на предприятието, които се радват на сериозен интерес. В стандартните си размери тя е побрала дързък дизайн и класическа украса във всички традиции на родните школи.

  Продуктът е от изключителна ценност за всеки домашен интериор. В него може да подредите дрехите, които излизат извън сезона или целия си набор от одеяла и спално бельо. Перфектен избор е за елегантната спалня, но си помислете — Как да скриете цялото богатство от резба само за себе си?! На лицевата стена на продукта е изобразена стилизираната птицата Феникс, която е символ на началото и букет от цветя. Затова не пропускайте да го покажете пред близките и приятелите си в общите стаи на дома.

   

  Моделът стои чудесно и в хола. Не се опасявайте, че ще разконцентрира вниманието. Тя просто ще обогати обстановката с пищна красота и чрез нея може да зонирате помещението. С нея също така можете да замените и традиционните картини или пана по стените—раклата ще има същия успех и дори по-голям, тъй като ще ви спести необходимостта да разполагате други произведения на изкуството в помещението. А освен това е и изключително функционална.

  При нас може да поръчате ретро ракла от бук, череша, дъб или липа. Придържаме се към желанието да предлагаме мебелите си с максимално високо качество. По тази причина предлагаме бутиковите си мебели изцяло от масивна дървесина.

   

  Може да станете съавтор на това впечатляващо дизайнерско творение като изберете подходящият цвят за него. В меню „Цветове” ще видите богатство от колорит и нюанси, който да подхожда на останалите мебели в дома ви. Предлагаме и състарен финиш и комбинации, които ще ви помогнат да се сдобиете с единствена по рода си ретро ракла.

  Тъй като мебел, вписва се чудесно в традиционно български интериори, го препоръчваме за обзавеждане на хотели и къщи за гости, издържани в този стил. На собствениците на подобни туристически обекти, предлагаме солидна отстъпка при поръчка на количества от ретро ракла. Така ще получат невероятна мебел, която да им служи дълги години и облекчение на бюджета си за дизайн.

  Размери
  Запитване