Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Комод с резбовани елементи

  Мебелна фабрика „Еврика” се гордее със своите луксозни образци, които се отличават с ефектен външен вид и практичност. Някои от тях предлагат пищна украса, вдъхновена от моделите, останали от старите български майстори. Образец за безупречна изработка, полезност и традиционна красота е комод с резби, който в каталога ни е с размери 2020/660/540.

   

  Тази бутикова мебел е идеалният акцент не само за спалнята, издържана в класически или битов стил. Моделът е съчетание от форми, линии и великолепие от украса. Пищната резба на лицевата част толкова грабва окото, че е малко престъпление да я криете само за себе си. Комодът стои естествено и в хола. Не заема много място, но в нея може да съберете куп одеяла, спално бельо и дрехи при смяна на сезона. Той се комбинира успешно с класически мебели, особено тези с традиционен български дизайн. Декоративните елементи са издържани в традициите на българската дърворезба и са особено красиви и изящни.

  Може да поръчате комод с резби при нас от бук, череша, дъб или липа. Произвеждаме го изцяло от масивна дървесина. Разгледайте менюто "Цветове" на фирмения ни сайт. В богатството от колорит, който предлагаме ще намерите този, който подхожда на вътрешния дизайн в дома ви. Изборът на различен цвят променя моделът и във всеки вариант ще имате истински уникат.

   

  Бялото и всички топли цветове правят продукта по-изящен. Те биха изпълнили помещението с блясък и биха превърнали тази масивна мебел в по-женствена и деликатна. Тъмните нюанси придават достолепие и царственост, а кафявото е идеалният вариант за традиционалисти и домошари. Ако искате изящество заложете на комбинацията от светли тонове, а ако искате да придадете драматизъм на мебелите, заложете на черния цвят, или на друг тъмен нюанс. Несъмнено ще останете изненадани от ефекта, а и ще впечатлите приятелите си.

  Комод с резби е мебел, която би била великолепно допълнение за апартаментите на къщи за гости или хотели в битов стил. Подобен акцент говори много за вкуса на собственика, а и спестява нуждата от допълнителна украса в спалните.

   

  На собствениците на подобни места мебелна фабрика „Еврика” предлага солидна отстъпка, заради нуждата от повече бройки комод с резби.

  Размери
  Запитване