Описание
  Average: 5 (2 votes)

  Ракла с резбовани елементи

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага луксозни продукти, изработени по модерни технологии. Тя се конкурира достойно със старите европейски къщи. Предлаганите от нея аристократични образци не им отстъпват нито по качество, нито по красота. На международния пазар обаче няма да срещнете модели, вдъхновени от традициите на българското мебелно производство като предлаганата ракла с резби.

  Тя е образец, който отговаря на всички традиционни изисквания към интериора—здравина, практичност и украса, вдъхновена от природата. Символиката, която е вложена при резбоването олицетворява плодородието. Символ на благата е дървото на живота.

   

  Моделът впечатлява и с размери и 2020/660/540 и безупречна изработка. Произвежда се само от масивна дървесина и гарантирано ще служи на собствениците си десетилетия наред. Продукцията на „Еврика” остарява елегантно, а и красотата на ракла с резби само печели от ретро — нюанса. Освен това изглежда изключително стилно в класически интериори. Заложете на стил арт деко, или класицизъм и няма да сбъркате.

  Бутиковият модел може да се изработи от бук, череша, дъб или липа в цвят, който да изберете от менюто "Цветове". Всеки един нюанс от богатия колорит на производството ни стои чудесно и само трябва да се съобразите с цялостната концепция на интериорния ви дизайн.

   

  Принципното правило е—Колкото по-тъмно, толкова по-достолепно! Светлата гама, особено бялото ще превърнат вашата ракла с резби в една много женствена мебел—перфектна за взискателната стопанка на дома. Традиционното решение, което внушава изключителна топлота е всеки оттенък на кафявото. Предлагаме дори комбинация от цветове. Консултирайте се с нашите специалисти, които ще ви помогнат да направите точния избор.

  Продуктът е великолепно решение за всяка спалня, дори—хол. В него може да подредите много дрехи, когато се сменят сезоните или спално бельо. Тази красива мебел е перфектният избор за всеки елегантен хотел, издържан в традиционен български стил. Тя ще се впише естествено с останалите елементи на интериора, а присъствието й в стаите е не само практично, а и ще говори за вкуса ви като собственик.

  За да помогнем на такива клиенти да облекчат бюджета си за вътрешен дизайн, предлагаме солидна отстъпка при поръчка на количества ракла с резба.

  Размери
  Запитване