Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Резбован шкаф

  Сред бутиковите мебели на фабрика „Еврика” със своята ефектна украса и голяма практичност се откроява шкаф с резби, който има размери 2060/620/590. Като всички артикули в производството ни, той е изключително луксозно решение, изработено от най-добрите материали и идейни дизайнери. Естествено изцяло от масов с ръчно изработени елементи и толкова изящна дърворезба, че е истинско произведение на изкуството.

  Тази мебел предизвиква интерес не просто с големите си размери. Всеки щрих по повърхността му е прецизно изработен, в стила на старите европейски майстори.

   

  Горният плот е решен като осмоъгълник с голяма дължина, щрихиран със симетрична резба. В основата на шкаф с резби са положени две отделения, в които може удобно да наредите дрехи, одеяла или спално бельо. Капаците му, както и стените от страни са с резбовани елементи, които символизират шест от континентите на планетата. Европа е представена като бик, Азия—тигър, Африка—като антилопа и т.н.

  Може да поръчате шкаф с резби от бук, череша, дъб или липа. Той се изработва само от масивна дървесина и от „Еврика” гарантират за здравина и стабилност, която ще ви служи в продължение на десетилетия. Моделът подхожда на класически и екзотични интериори, а също така и на ретро дизайн. Можете да го комбинирате и с модерни интериори като екзотичен акцент от помещението или произведение на изкуството—със сигурност гостите ви ще останат очаровани.

   

  Продукцията на предприятието е от тази, която „остарява” красиво и достолепно. Ако искате обаче да се радвате не някога, а сега — и на нова мебел, и на ретро стил, ви препоръчваме да поръчате вашия шкаф с резби със състарен финиш. Комбинацията му с всеки от колорита, който ще видите `в менюто "Цветове" създават една наистина впечатляваща мебел. Ще се гордеете толкова с нея, че няма да искате да я държите само в спалнята си.

  Моделът изглежда на място както в просторния хол, така и във всяка стая на дома ви. Подхожда и на президентските апартаменти в хотелите за престижна клиентела. Ако се нуждаете от бройки, при поръчката на количества ще получите отлична отстъпка, която ще облекчи бюджета, който сте заделили за вътрешен дизайн.

  Размери
  Запитване