Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Маса от масивно дърво с резби

  Мебелна фабрика „Еврика” има повече от разнообразен каталог, в който ще намерите луксозни образци за всеки вкус. Най-атрактивни са мебелите, които трудно можеш да класифицираш само като класически. Пищна красота, нестандартен дизайн и царствен релеф—всичко това ще намерите в продукти като представяната маса с резби.

  Тя е изключително подходяща за всекидневна, хол и дори заседателна зала в офис. Декорацията е толкова богата и уникална, че напълно можете да си спестите поставянето на други произведения на изкуството в стаята—този модел е просто уникален, че привлича от пръв поглед вниманието върху себе си. При това трайно, затова не е необходимо да добавяте допълнителни декоративни елементи.

   

  Моделът има масивна структура—размерите му по каталог са 1800/760/900. Традиционният правоъгълен плот е изменен—едната му страна е решена в хармонична извивка. Той е със солидна дебелина и лежи върху интересно решена кръстачка, която гарантира стабилността му. Трите крака, които символизират Светата троица, са украсени с красива резба.

  Този бутиков модел стои перфектно във всеки просторен хол или трапезария на голяма градска къща. Мястото й е и в заседателната зала на просперираща компания. Най-естествено е да си я представим в многозвездни ресторанти и хотели.

  Представяната маса с резби може да се изработи от бук, череша, дъб или липа. Най-взискателните сред клиентите ни я поръчват само от масив. Предлагаме и по-щадящ бюджета вариант — в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости.

   

  Много важен е моментът с избора на цвят на продукта. В едноименното меню на сайта ни ще намерите впечатляващ колорит, от който да направите своя избор. Светлите нюанси озаряват с блясък помещението и го правят някак по-женствен. Тъмната гама подчертава достолепието на продукта. Класическият избор е нюанс на кафявото, който акцентира върху уюта на тази красива мебел.

  Поддържа се изключително просто, а и предприятието предлага сериозна гаранция за качеството си и следгаранционна поддръжка, което е изключително улеснение за собствениците. Клиентите ни ще получат изкушаваща отстъпка при поръчка на количества от маси с резби, която ще облекчи бюджета ви за интериорен дизайн.

  Размери
  Запитване