Описание
  Average: 5 (1 vote)

  Кръгла маса от масивно дърво с резби

  Мебелна фабрика „Еврика” с гордост ви представя един от шедьоврите си—кръгла маса с резби.

  Моделът няма как да не предизвика интерес с размерите си 1600/760/1600. Истински впечатляващото във външния му вид е красивата плетеница от украса, издържана в традиционния стил на българското мебелно производство.

  Предлаганата кръгла маса с резби е ефектна, но и много здрава и стабилна. Дебелият й „двоен” плот е разположен върху надеждна основа и три крака със сложна резба—те символизират Светата троица. Основите се стесняват към пода. Съединява ги здрава конструкция с ефектна форма.

   

  Тя е великолепно решение за дом с просторна трапезария или хол. Да „затворите” красива мебел като тази кръгла маса с резби е малко престъпление за вас като клиенти. Хората прекарват по-голямата част от времето на работа. Масивната и структура и неподражаема елегантност прави модела подходящ и за заседателната зала в по-малка компания. Също така е изключително елегантен и подхожда като декоративен елемент във всеки офис. Можете да сте сигурни, че тези декорации са подходящи за всеки стилен интериор и се вписват навсякъде.

  Освен това собствениците на хотели и ресторанти с подбрана клиентела може да й подарят луксозен интериор, в чиято основа е масата. Тя не просто се комбинира с достатъчно от столовете в каталога ни, но и предприятието се е погрижило за солидна отстъпка при поръчка на количества.

   

  Моделът може да се изработи от бук, череша, дъб или липа в цвят, който може да изберете от едноименното меню на сайта ни. Меките кафяви тонове придават топлина и уют на този достолепен продукт. Тежестта на кръгла маса с резби може да се подчертае с цвят от по-тъмната гама. Светлите нюанси пък ще направят продукта по-женствен и по-артистичен.

  Той се произвежда в комбинация — масивна дървесина и фурнировани с естествен фурнир плоскости. Най-взискателните сред клиентите ни обаче го поръчват изцяло от масивна дървесина.

  При всички случаи–независимо от комбинацията на дървесина, материали и цветове, ще получите великолепна мебел. Тя ще издържи не само на времето, но годините ще прибавят очарование и „история”, които ще доставят визуално удоволствие и ще придадат изискан стил на дома или заведението ви.

  Размери
  Запитване