Описание
  Average: 4.7 (2 votes)

  Стол от масивно дърво с резби

  Стол от масивно дърво е една от емблемите на бутиковото производство на мебелна фабрика „Еврика”. Моделът е подчертано луксозно решение, с впечатляващи размери (550/1020/550) и великолепен дизайн.

  Клиентите ни с взискателен вкус и тежест в обществото не биха го пропуснали в обзавеждането на големите си домове. Стои великолепно както в просторна трапезария, така и в кабинета–независимо дали е у дома или в офис сграда, или дори–в домашната библиотека.

  Стандартната конструкция е обогатена с пищна резба по рамката на облегалката, задната част на стола и предните крака с извита форма. Най-ефектното в дизайна, естествено, е двойката зайчета, които се целуват.

   

  Моделът е чудесно решение не просто за домашния интериор, но и за частните салони в хотели и ресторанти или частни клубове. Той е не просто ефектен, но и изключително удобен. Столът е решен в класически стил и дори сложните декоративни елементи не влияят върху стабилността му. Освен това е много стабилен и надежден и не е нужно да се притеснявате, че ако седне някой от по-солидните ви гост, може да претърпи инцидент. Друго негово предимство е, че заради дърворезбата можете да го използвате като своеобразно произведение на изкуството. Един или два подобни модела разположени край камината или масичката за кафе, несъмнено ще допълнят интериора на дома ви.

  За да подчертаете цялата пищност на продукта, може да избирате от многообразие в менютата "Дамаски" или "Кожи". Разполагаме с богатство от текстил и цветове на естествени или изкуствени кожи с отлично качество.

   

  Важно решение е и какъв ще бъде цветът на поръчания стол от масивно дърво. Традиционният избор е кафява гама–излъчва топлота и класически стил. По-тъмните цветове подчертават аристократичността на модела и достолепието му. Светлата гама също не е лошо решение–тя „олекотява” тежестта на дизайна и озарява помещението с тържествен блясък.

  Препоръчваме да помислите и върху варианта да подчертаете елементите с някой от финишите, които предлага производството ни. Състареният материал внася „история” на продукта и акцентира върху ретро профила му.

  Няма вариант, в който да сгрешите в избора си при такъв дизайн. С подобна мебел ще се радвате с години на атрактивен интериор, който не се променя с времето и използването.

  Размери
  Запитване