Описание
  Average: 4.7 (2 votes)

  Стол с резбована облегалка

  Мебелна фабрика „Еврика” предлага не само продукция за широка употреба, но и бутикови изделия за взискателни клиенти. Този тип изделия е характерна не просто с луксозна изработка, но и с дизайн с пищна красота. Позволяват си го хора с авторитет и внимание към всеки детайл на обзавеждането. Типичен пример за такава мебел в каталога ни е резбован стол с размери 550/1020/550.

   

  Впечатляващата големина на модела е само щрих от цялото великолепие на продукта. Произвежда се от масив на дървесина от най-добро качество. Стандартната конструкция е обогатена с пищна резба по облегалката, предните крачета и дървената рамка на модела.

  Акцент в дизайна е стилизираният благороден елен на облегалката. Той не просто концентрира вниманието, но и създава усещане за мъжественост и достолепие. Стои великолепно в големи зали както на семеен дом, извън града, така и в изисканите салони на хотели и ресторанти с подбрана клиентела.

   

  Този резбован стол елен изглежда създаден за великолепна къща в планината, в интериора на мъжки клуб или дори – в кабинета на генералния директор. Мебелна фабрика „Еврика” обаче изработва продукти и с различна вид резба на облегалката ( вижте пример на Реф. 1111).

  Няма нужда да се тревожите как ще комбинирате модела с останалата част на интериора. Изработваме и маса с резбовани елементи, с която се съчетават чудесно в стилен комплект.

   

  Разполагате с възможност да го поръчате с разнообразна тапицерия. В меню „Дамаски” и „Кожи” може да изберете сред многообразие от десени или цветове естествена или изкуствена кожа.

  Важен момент в изработката е цветовото решение на модела. Както всичките ни артикули и за резбован стол предлагаме богата гама от колорит. В меню „Цветове” ще подберете този, който подхожда на интериора на дома или заведението ви. Имайте предвид, че тъмните нюанси подчертават авторитета и строгостта на продукта. Ако искате да „олекотите” модела, просто обърнете внимание на по-светлата гама. Перфектен избор е всяка комбинация със състарен финиш, който ще намекне за ретро-стил и ще се радвате на истински дизайнерски шедьовър, в чието създаване сте участвали.

  Размери
  Запитване