Описание
  Average: 4.7 (4 votes)

  Резбовано кресло с масичка

  Кресло с резба от мебелна фабрика „Еврика” е сред подчертано аристократичните продукти от каталога ни. Царствената му осанка приляга на хора с изискан вкус и които обичат лукса навсякъде около себе си. Те ще си подарят истински шедьовър от дърво, украсен с традиционна резба.

  Моделът има впечатляващи размери - 1090/950/600, но най-специалното в него е уникалният му дизайн. Тежката стабилна конструкция е оформена от елегантна облегалка, удобен подлакътник, чекмедже, което може да се използва за поставка на телефон и ниски елегантни крачета. Пищна резба украсява облегалката и предната част на седалката.

   

  Масивното решение има деликатни, ретро линии, а дамаската оформя цялостното решение. Предлаганото кресло с резба е бутикова мебел и изключително удобно за ползване. Заради нестандартния си дизайн можете да го използвате дори като мебел за декорация. Разположете стол или два покрай камината, в къта за почивка или край масичката за кафе, за да получите ефектна декорация на дома.

  На комфорт и красота с този модел може да се насладите както в домашната библиотека, така и в кабинета си. Чудесно решение и за интериора на всеки президентски апартамент в хотел с много звезди.

   

  Продуктът може да се изработи от бук, череша или дъб като цвета на дървените части можете да подберете от едноименното меню на фирмения ни сайт. На илюстрациите се вижда как тъмната гама подчертава тежестта и достолепието на модела. Кафявото го прави още по-уютен и внушава топлота и уют. Може да експериментирате със светли цветове, които ще го направят женствен и по-изтънчен. Не пренебрегвайте и решението, което предлага състарения финиш, който ще подчертае ретро красотата му.

  За да акцентирате върху аристократизма на предлаганото резбовано кресло, може да изберете кожена тапицерия. Предлагаме висококачествени решения от естествени или изкуствени материали в произволен цвят. Може да се спрете и на текстил в различни мотиви. Просто трябва да направите своя избор от менюто "Дамаски" или "Кожи”.

   

  Мебелна фабрика „Еврика” работи изцяло в услуга на клиентите си. За да улесним разпределянето на бюджета ви за интериор, предлагаме солидна отстъпка при поръчка на количества на резбовано кресло. То ще намери приложение не само в интериора на дома, но и в лобита на хотели, частни трапезарии на ресторанти и други.

  Размери
  Запитване