Описание
  Average: 4 (4 votes)

  Трапезен стол с резби

  Мебелите в дома, офиса или ресторанта, който предпочитаме, говорят много за нас. От интериора може да разберете не просто какъв е вкусът на собственика, а дори и положението и самочувствието му. Този модел е вдъхновен от класическия испански стил. Изглежда добре не само във всекидневната, но и във всеки класически интериор—в ресторанта, в офиса, дори във фоайето на хотел. Удобната тапицирана облегалка с декоративни елементи, както и седалката, която е надеждно тапицирана със здрава дамаска, осигуряват допълнителен комфорт и стил на модела.

  Луксозната продукция на мебелна фабрика „Еврика” е достъпна за всеки клиент с вкус. Специално за тези от тях, които имат авторитет и престиж на успели обаче, поднася истински комплимент с изработката на бутиков стол с резба.

   

  Моделът е великолепно творение на нашите дизайнери. Впечатлява както с размери (560/1200/480), така и с аристократична визия и пищна резба в горната част.

  Стандартната му конструкция е обогатена с издължена облегалка. Рамката й е украсена с детайли. Стабилната основа лежи върху четири крачета—предните, от които са стилово еднакви с профила на облегалката. Продуктът е точно толкова удобен, колкото красив.

  Царствената осанка на стол за резба внушава достолепие и висока класа. Целият дизайнерски ефект може да подчертаете с умело подбран нюанс от меню „цветове” на фирмения сайт.

  Тъмната гама допълва аристократизма и тежестта на продукта. Светлите решения придават тържествен блясък в помещението. Използването на състарен финиш обогатява стола с деликатно ретро очарование.

   

  Моделът може да се произведе само от висококачествена дървесина от бук, череша или дъб. Видът на дамаската е въпрос на вкус. Може да поръчате луксозно решение с кожа (естествена или изкуствена) или текстилна тапицерия. Разгледайте богатството от предложения на предприятието в менютата "Дамаски" или "Кожи".

  Бутиковият стол с резба е перфектно решение за трапезарии на големи градски къщи. Такива домове посрещат високопоставени гости–близки или бизнес партньори. Предложите ли им настаняване в подобна атмосфера, няма как да не ги впечатлите с висока класа.

  Моделът е подходящ и за престижни хотели и ресторанти — за техните специални салони. Освен това може да поръчате двойка от нашия стол с резба и да го използвате за посетителски кресла в кабинета на директор.

  Размери
  Запитване