Описание
  Average: 4.7 (4 votes)

  Собствениците на заведения, които планират да предлагат изискани блюда и да приемат отбрана клиентела, не могат да си позволят стандартно ресторантско обзавеждане. Мебелите трябва да са от най-висока класа и най-вече–качествени, автентични и стилни.

  За всички, които не правят компромис с качеството, за сметка на цената, предлагаме обзавеждане за ресторант, достойно както за атмосферата на френско бистро, така и за изискан ресторант.

  От мебелна фабрика „Еврика“ предлагаме комплекта „Орхидея“ - луксозно ресторантско обзавеждане комбинирало в себе си изискана маса (Реф. 2066) и столове (Реф. 1057). Моделът се предлага в разнообразни цветове, като столовете са с тапицерия не само върху седалките, но и върху облегалките, като създават усещане за солидност и комфорт у всеки гост. Въпреки изчистените си форми от пръв поглед си личи, че са произведени по висок стандарт и са използвани материали с максимално високо качество. В случая–висококачествена масивна дървесина.

  Ресторантско обзавеждане за собственици с безкомпромисен вкус

  В зависимост от вкуса си, потребителите могат да поръчат изработването им от масивно дърво - бук, череша, дъб или липа, в цвят, който може да подберат от съответното меню в сайта.

  Светлите тонове са по-подходящи за кафе (сладкарница), в която клиентите на заведението ще се чувстват по-скоро като в уютен салон, отколкото в традиционно заведение, където да избягаш в обедната почивка. Тъмните нюанси създават по-царствена атмосфера и стабилност. Предпочитат ги ресторантьорите, чиито гости провеждат бизнес срещите и семейните си вечери в специална обстановка. Комплектът „Орхидея“ е идеален, както за големите зали за ресторанти, така и за частни салони за по-специални гости.

  В добавка към това луксозно ресторантско обзавеждане, практично и ефектно допълнение са изкусно направените витрина (Реф. 3068) и шкаф (Реф. 3069). За да се подчертае ретро  ефекта и да се внуши идеята, че заведението има история, може да поръчате и изкуствено състаряване на мебелите с финиш. Ефектът на патината подчертава ръбовете на изделията и прецизността на изработката. Резултатът е видим и на снимките.

  Интериорът в ресторанта, съчетан с това изискано и стилно ресторантско обзавеждане, ще привлече трайно всеки посетител. Клиентите на „Еврика” отдавна са преценили това бижу, създадено от мебелните ни дизайнери. Ансамбълът е много популярен и е предпочитан от множество клиенти.

  Размери
  Запитване