Описание
  Average: 4.3 (2 votes)

  Луксозно огледало за стена

  Още един изключително популярен и търсен модел на фабрика „Еврика“. Квадратното огледало за стена, което предлагаме в цял ръст осигурява възможност на нашите клиенти да се видят от глава до пети.

  Всеки човек иска да изглежда добре и да може да обърне внимание и на най-малкия детайл. А малко огледала предлагат подобна възможност отблизо. Моделът на фабрика „Еврика“ обаче, може да се окаже най-подходящия продукт за вас. Предлагаме ви огледало за стена в цял ръст, което дава на клиентите ни възможност, да се оглеждат спокойно в него.

   

  Изделието е един от най-търсените ни модели заради редица преимущества. Освен безспорно красивия му дизайн, то се характеризира още и със здравина и качество. Може да ви служи с години, без да се повреди, а при повреда, щетите лесно могат да се поправят.

  Подходящо е не само за домашна употреба, но и за търговски комплекси — бутици, магазини за бижута или големи търговски центрове. Клиентите ви несъмнено ще оценят възможността да се видят с новата си дреха в пълния си блясък. А и дамите обичат да имат възможност да оценят пълноценно външността си. Подхожда още и за ресторанти и кафенета — може да се разположи в дамския салон или антрето — полезен аксесоар, от който ще се възползва всяка ваша клиентка.

   

  У дома има много приложения — в спалнята, коридора, банята или дори всекидневната. Ако не разполагате с картина, разположете го на някоя стена, вместо това. Освен това може да изпълнява функцията оптично да увеличава пространството в стаята в дома ви. Подходящо е и за офиса, където без съмнение, ще намери приложение в приемната зала. Освен интересен акцент в интериора, благодарение на универсалния си дизайн, то може да се използва и като средство за наблюдение, така че винаги да сте на разположение на гостите си при нужда.

  Изработено е от масивна дървесина, с размери 900 на 1900. Можете да избирате между различни цветове - в менюто „Цветове“ на сайта предлагаме богато разнообразие, а ако искате да го поръчате с различна форма или размери, приемаме и индивидуални поръчки.  Също така предлагаме и състаряване на рамката или златен, или сребърен финиш, в случай, че предпочитате да му придадетете по-ретро вид.

  Размери
  Запитване