Описание
  Average: 3.9 (6 votes)

  Представяме ви един от най-красивите модели на фабрика Еврика. Изящно и стилно класическо огледало за спалня с овална форма. Притежава семпъл и изчистен дизайн, като рамката е покрита с дърворезба. То може да се превърне в украшение за всеки дом, а с изящния си дизайн и уникални резбовани елементи заслужава да излезе дори от рамките на спалнята ви.

  Всяка дама би се гордяла с подобна придобивка пред тоалетката в спалнята или личния си будоар. А ако декорирате с него хотелските стаи в комплекса си, гостите ви ще имат възможност не само да се възхищават на удобствата, които им предлагате, но и да се насладят на лукса, който придава този елемент от интериора.

   

  Защо да изберете луксозното огледало за спалня на фабрика „Еврика“

   

  Предимствата са много.

  Изработено е от масив–дъб, бук, череша. Подходящо е, както за спалнята, така и за трапезария, или друго помещение от дома. Можете да го поставите във всяка част от жилището си и то винаги ще стои добре. Да не подминаваме и факта, колко елегантно би изглеждало отстрани.

  Характеризира се с идеалните размери. С мерки 700 на 1100 то ще ви даде съвсем ясна представа за външния ви вид. Освен да краси стаята, едно огледало трябва да бъде и функционално. А с това можете да се видите в целия си блясък и стил.

   

  Възможности за избор по отношение на цвета. Модерните огледала може да са едноцветни, но при нас във фабрика „Еврика“, клиентът получава точно онова, което поиска. От менюто „Цветове“ могат да се изберат най-подходящите нюанси, дори и да поискате огледалото ви да е в няколко цветя. Предлагаме още покритие със сребърен и златен финиш, както и изкуствено състаряване на рамката, чрез различни техники, ако искате да му придадете по-старинен стил. По желание на клиентите може да се изработи и с различен размер.

  Въпреки че основно служи като огледало за спалня, този бутиков артикул е подходящ още за хотели, почивни бази и дори кафенета. Можете да го използвате почти навсякъде и то винаги ще бъде поставено на място. Ако имате заведение и се нуждаете от поглед върху клиентите по всяко време, подобно огледало би било изключително подходящо за вас.

  Моделът може да се комбинира с различни продукти от каталога на фабрика Еврика. Подхожда идеално на класическите спални, които можете да видите в категорията „Спалня“ са сайта. Също така може да го комбинирате с разнообразните тоалетки. В секцията „Тоалетки“ също има подходящи модели, както и богата гама. 

  Размери
  Запитване